Görüş Bildir
Haberler
Resmi Olarak Açıklandı: TikTok Cannes Film Festivaline Sponsor Oldu!

Resmi Olarak Açıklandı: TikTok Cannes Film Festivaline Sponsor Oldu!

GNS
16.03.2022 - 18:48

Dünyanın en prestijli film festivallerinden biri olan Cannes'ın bu yılki sponsoru belli oldu. Dünyanın en büyük içerik platformlarından son dönemlerin öncüsü TikTok, 2022 Cannes Film Festivali'ne sponsor oldu. Fransa'da 17 Mayıs günü başlayacak olan festival 28 Mayıs'ta sona erecek. Festivalin tüm masrafını ise Çin menşeili sosyal medya uygulaması TikTok üstleniyor. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her yıl mayıs ayında düzenlenen Cannes Film Festivali'nin bu yıl sponsoru TikTok olacak. İlk olarak 20 Eylül 1946 yılında düzenlenen ve günümüzde sürmeye devam eden film festivali hakkında detaylar incelenmeye başladı. Dünyanın her yerinden her türdeki filmin aday olduğu Cannes Film Festivali'nde bu sene resmi sponsorun TikTok olması ise fazlaca dikkat çekti. İşte habere dair detaylar...

Cannes Film Festivali Resmi Sponsoru TikTok!

Cannes Film Festivali Resmi Sponsoru TikTok!

Avrupa'nın en prestijli film festivali Cannes, bu sene şaşırtan ve dikkat çeken bir hamle ile gündeme geldi. Festival ekibi, insanların sinemaya olan ilgisini kaybettiğini fark edince duruma el attı. Özellikle pandemi döneminde büyük bir çıkış yakalayan sosyal medya uygulaması TikTok ile güçlerini birleştirme kararı aldı.

TikTok'a Özel Cannes İçerikleri!

TikTok'a Özel Cannes İçerikleri!

17 Mayıs'ta başlayacak ve 28 Mayıs'ta son bulacak festivalde TikTok; kulisten, törenden ve kırmızı halıdan tüm süreçleri kullanıcıları ile paylaşacağı özel içerikler yayınlayacak.

Sponsor Olmaktan Onur Duyuyoruz

Sponsor Olmaktan Onur Duyuyoruz

TikTok Avrupa Genel Müdürü Rich Waterworth, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Cannes Film Festivali’ne resmi sponsor olmaktan ötürü onur duyuyoruz. TikTok, video ve sinema sevgisiyle beraber ilham almaya, hareket etmeye ve eğlenmeye devam ederken topluluğumuza da daha yaratıcı olanaklar sunmayı dört gözle bekliyoruz”

TikTok Short Film Ödülleri

TikTok Short Film Ödülleri

Sponsor TikTok'un da Cannes'dan kazanımları olacak. Sinemanın önemli bir yüzü olan Cannes'da bu sene TikTok kısa film yarışması ve ödülü de yer alacak. Verilen bilgilere göre #TikTokShortFilm hashtagi altında kullanıcıların 30 saniye ile 3 dakika arasında değişen dikey kısa film içerikleri yer alacak. Ön elemeyi geçen içerikler Cannes’da, festivalin direktörü Thierry Fremaux’nun da katılacağı bir etkinlikte ödül alacak.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın