Görüş Bildir
Haberler
Renk Seçimlerine Göre Ne Kadar Arızalı Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Renk Seçimlerine Göre Ne Kadar Arızalı Olduğunu Söylüyoruz!

Evet renklere göre söylüyoruz!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu renklerin hangisi sana daha dinlendirici geliyor?

4. Bu koyu renklerden birini seç bakalım!

5. Favori kırmızın hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için bu renklerden hangisi en rahatsız edici?

7. Son olarak hangi renk daha güvende hissettiriyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en arızalı insanısın!

Sen dünyanın en arızalı insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya gelmiş en arızalı insanısın! Herhangi bir insan sana merhaba dediğinde karşılığında neyle karşılaşacağını kestiremez bile. Ya aşırı zekadan bu hale geldin ya da küçükken kafana çok vurmuşlar. Başka hiçbir açıklaması olamaz. En normal halinde en az 4 tuhaf hareketin altına imza atıyorsun. Gerçek bir hunilisin. Tımarhaneye yatsan deliler önünde ceket ilikler, saygıda kusur etmez. Dünyayı rengarenk yapan gerçek bir çeşitsin! Çılgınlığın ötesisin!

Arızalılık senin kanında var!

Arızalılık senin kanında var!

Verdiğin cevaplara göre arızalılık senin kanında var! Yani arızalılık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en arızalı insanı değilsin belki, ama arızalılık senin içine işlemiş.Değişiklikte bir markasın. Sınırlarını zorlayanlardansın sen. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Çünkü senin kendi standartların, kendi doğruların var ve o minvalde yaşamaya çalışıyor, birazcık da kanın deli akınca tabii ki durdurulamıyorsun... Bizce hiç bozma sen böyle çok güzelsin :)

Kararında arızalısın!

Kararında arızalısın!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki arızalılık konusunda da tam kararındasınSen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok, senin olayın kendinle. İçinde kopan fırtınaları saymazsak oldukça da normal sayılırsın. Düzeni bozmaz, sadelik delisi olduğun için göze batmayı hiç mi hiç sevmezsin...

Arızalı olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Arızalı olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Senin kanında bir gram bile arızalılık yok. Yani senin arızalı olmakla uzaktan alakan yok. Herkesin yarı deli olduğu bu dünyada nasıl normal kalabildin, inanılır şey değil. Sen neredeyse yaşayan mucizesin, bu devirde normal insanı kim kaybetti de biz bulduk hayret ettik. Lütfen kendinin kıymetini bil. Etrafındakiler de seni baş üstünde taşımalı ve türünün son örneklerinden biri olduğun için seni koruma altına almalı.Hasret kaldık senin gibilere!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
576
407
204
129
83
58
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Yilmaz

Dünyanın en arızalıları arasında olduğum için gururlandım.Haydi elele tutuşup “selena selana selena” diyelim 😁😁

Turgay Baryaman

Sen dünyanın en arızalı insanısın! sağol ya

Hacer Öcalan

Arızalılık senin kanında var!