Görüş Bildir
Haberler
Renk Algına Göre Altıncı Hissinin Ne Kadar Güçlü Olduğunu Söylüyoruz!

Renk Algına Göre Altıncı Hissinin Ne Kadar Güçlü Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
19.03.2023 - 13:39 Son Güncelleme: 19.03.2023 - 16:19

Yaptığın seçimlere göre altıncı hissinin ne derece güçlü olduğunu söylüyoruz!

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden her soruda diğerlerine göre daha çok beğendiğin bir rengi seçmeni istiyoruz.

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4
İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#5

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9
İçeriğin Devamı Aşağıda

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Altıncı hissin üst düzeyde gelişmiş!

Altıncı hissin üst düzeyde gelişmiş!

Konu 6. his ise sen bu konuda nirvanaya ulaşmış bir insansın! Hislerin oldukça güçlü, bu nedenle de öngörülerinin pek çoğu harfi harfine doğru çıkıyor. Sana yakın olan insanlar da sık sık senin fikirlerine başvuruyor ve söylediklerine güvenme eğiliminde oluyorlar. 'Ben demiştim', 'Böyle olacağını biliyordum', 'İçime doğmuştu zaten' gibi cümleler adeta hayatının özeti olmuş. Geleceği resmen herkesten bir adım önce yaşıyorsun. Tüm bu özelliklerin nedeniyle de hislerin çoğu zaman mantığından ve düşüncelerinden önce geliyor.

Altıncı hissin ortalamanın üzerinde!

Altıncı hissin ortalamanın üzerinde!

Altıncı hislerin birçok insandan daha güçlü Bir şeyleri hissetme konusunda oldukça başarılısın, bu sadece gelecekteki olacak olayları kapsamıyor üstelik; etrafında gerçekleşen olayların perde arkasını veya çevrendeki insanların gerçek yüzlerini de çok net şekilde hissedebiliyorsun. Bu özelliğin sayesinde çoğu olayı lehine çevirebiliyor, kimlerden dost kimlerden düşman olacağını kusursuz şekilde sezebiliyorsun. Seni kandırmak da bir hayli zor, en keskin yalanları bile 5 km öteden yakalayabiliyorsun! Bu inanılmaz güçlü hislerini hayatına tamamen yerleştirmişsin, içine doğan şeylere son derece güveniyorsun!

Altıncı hissini beş duyun şekillendiriyor!

Altıncı hissini beş duyun şekillendiriyor!
onedio.com

Senin için 6. his fiziksel dünyadan yaptığım mantıksal çıkarımlara dayanıyor. Bu nedenle bilinenin aksine çok daha özel bir 6. his geliştirdiğini söyleyebiliriz; nitekim senin için bu kavram apayrı bir durum olmaktan ziyade, temel fiziksel duyuların en iyi şekilde kullanımının mantık ile sentezlenmiş hali durumunda. Zihinsel olarak olaylara bakış açını son derece geliştirebilmişsin, bundan dolayı da çevresel etkenler üzerinde yapabildiğin keskin gözlemlerini yorumlayarak olabilecek olası gelişmeleri neredeyse kusursuz şekilde tahmin edebiliyorsun. Bu da insanlara senin çok güçlü hislerinin olduğunu düşündürtüyor, gerçekte ise tüm bu öngörülerin çok üst düzey bir mantıksal eleme süreci ve keskin bir zekanın birleşimi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
66
15
14
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?