Görüş Bildir
Haberler
TV
Reaksiyon'dan Erken Veda

Reaksiyon'dan Erken Veda

Ulaş
29.11.2014 - 14:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından olan Reaksiyon dizisi için erken final kararı alındı.

Medyatava’nın haberine göre, yüksek bütçesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Reaksiyon dizisi ekrana gelmeye başladığı Ekim ayından bu yana reytinglerde bir türlü istenilen sonucu verememişti. Yayınlandığı Pazartesi akşamı Total’de ilk 10′a giremeyen diziden geçtiğimiz bölümlerde sürpriz bir şekilde başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol ayrılmıştı.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur’un rol aldığı Reaksiyon’un düşük reytingler nedeniyle daha önce de yayından kaldırılacağı iddia edilmiş ancak yapımcılar bunu yalanlamıştı. Fakat yüksek maliyeti olan ve reytinglerde düşük sonuçlar alan Reaksiyon’un arkasında Star TV daha fazla duramadı. Star TV dizinin yayın saatini 22.30′a aldı ve final kararı verdi.

Önümüzdeki Pazartesi 11′inci bölümüyle yeni saati 22.30′da ekrana gelecek olan Reaksiyon 15 Aralık Pazartesi yayınlanacak 13′üncü bölümüyle ise final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin ATV’ye geçeceği iddia edilmiş olsa da bu konu henüz netlik kazanmadı. Dizi geçen hafta yayınlanan 10′uncu bölümüyle reytinglerde Total grubunda 13′üncü, AB ’de ise 8′inci olmuştu.

  • ZETE
Kaynak: http://zete.com/reaksiyondan-erken-veda/
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0