Görüş Bildir
Haberler
Rastgele Tercihlerine Göre Hangi Ünlü Film/Dizi Psikopatı Senin Ruh İkizin?

Rastgele Tercihlerine Göre Hangi Ünlü Film/Dizi Psikopatı Senin Ruh İkizin?

Easterling
22.02.2023 - 23:53

Filmlerdeki halleriyle akıllarda yer eden ünlü psikopatlardan hangisinin senin ruh ikizin olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seni biraz tanıyalım. Cinsiyetinle başlayalım mı?

2. Hadi bir de yaşını öğrenelim!

3. Bu dünya şehirlerinden hangisine seyahat etmek isterdin?

4. Peki bu yemeklerden hangisini canın çekti?

5. Şimdi de senden bir evcil hayvan seçmeni istiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hobilerden hangisiyle uğraşmak isterdin diye sorsak?

7. Hadi bir de bu içeceklerden birini seç bakalım!

8. Bu renklerden birini seçmeni istiyoruz!

9. Peki bu evlerden hangisinde yaşamak isterdin?

10. Son olarak bu mesleklerden birini yapacak olsaydın bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Hannibal Lecter" çıktı!

"Hannibal Lecter" çıktı!

Sen yaptıklarından öyle çok da pişman olmayan, sonunu pek düşünmeyen bir insansın. Bu yüzden antisosyal kişilik bozukluğuna zaman zaman eğilim gösterebiliyorsun. Eminiz ki sen ve Dexter Morgan çok iyi bir ikili olabilirdiniz. Fakat senin insanlarla sosyalleşmek konusunda çok büyük problemlerin yok. Dünyanın en güzel, en lezzetli etleriyle yapılmış mükemmel bir partinin ev sahipliğini pekala yapabilirsin. Şimdiden iyi eğlenceler, afiyet olsun!

"Walter White" çıktı!

"Walter White" çıktı!

Sen kendinin farkında olan ve kendi kıymetini bilen bir insansın. Biraz narsist bir yanın yok değil yani! Bu kendine güvenin bazen hayatındaki diğer insanlara zarar verebiliyor, bunu deneyimlemek zorunda kalmamanı dileriz. Psikopat yanının getirdiği belki de en büyük artı, iyi bir lider özelliği taşıman. Ve sen de White gibi empati ve sosyal zekaya sahipsin!

"Dexter Morgan" çıktı!

"Dexter Morgan" çıktı!

Antisosyal davranış bozukluğu eğilimi olan bir insansın. Etrafında insanların olmasından biraz rahatsız ve ilişki yaşamaktan biraz korkan bir tarafın var. Her şeye rağmen sen alçak gönüllü bir insansın. İyilerin dostu, kötülerin baş düşmanısın. Adalet duygun da gelişmiş. İçinde istemeden doğan her türlü kötü duyguyu bastırmayı ''bir şekilde'' başarabilirsin.

"Joker" çıktı!

"Joker" çıktı!

Sen aslında sisteme karşı tepkilisin ama bu tepkinin kime zarar verdiği pek umrunda değil. Senin ilişkilerle, aşkla hatta parayla bile bi alakan yok. Böyle olmasının sebebi belki de senin gördüğün adaletsizlikler ve düzen yanlılarının ikiyüzlülüğüdür, içinden gelen derin bir anlaşmazlık var yani hayatla. Ama bu anlaşmazlığı kabus haline getirmemişsin, güzel bir oyun oynuyorsun ve oyunun hakimiyeti tamamen senin elinde!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
77
38
21
10
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

"Joker" çıktı!

Pasif Kullanıcı

Walter White :)) Adamım benim..

Sıla Gündüz

"Joker" çıktı! Sen aslında sisteme karşı tepkilisin ama bu tepkinin kime zarar verdiği pek umrunda değil. Senin ilişkilerle, aşkla hatta parayla bile bi alak... Devamını Gör