Görüş Bildir
Haberler
Rasim Ozan Kütahyalı Açıkladı: ‘Ahmet Hakan Sahte İsimle Köşe Yazıyordu!’

Rasim Ozan Kütahyalı Açıkladı: ‘Ahmet Hakan Sahte İsimle Köşe Yazıyordu!’

Rasim Ozan Kütahyalı, Haber Globel’de yayınlanan ve Buket Aydın’ın sunduğu yüz yüze programına konuk oldu. Kütahyalı, ‘Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan'a sahte isimle köşe yazdırıyordu’ açıklamasında bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın, programda İlker Başbuğ ile ilgili açıklamalarından bu içerikte bahsetmiştik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Hakan itirafı

Ahmet Hakan itirafı

Rasim Ozan Kütahyalı, Kudret Köseoğlu mahlasıyla köşe yazıları yazdığını ve Ertuğrul Özkök’ü hedef aldığını itiraf etmişti.

Kütahyalı, Buket Aydın’ın sorduğu ‘bu kumpas değil mi?’ sorusuna şu şekilde cevap verdi;

“Değil, ben 2008’de köşe yazarı olarak başladığımda siyasi bir amaçla da girdim askeri vesayeti devirmek için genç bir ihtilalci olarak. O dönemde medyada iki zirve vardı. Ertuğrul Özkök ve Zafer Mutlu. Ben tamamen kendim Özkök ile uğraştım. Orada Özkök’e her şeyi anlattım. Yayında öğrenmedi biliyordu. O dönem de Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan’a ‘Ahmet Arslan’ adıyla köşe yazdırıyordu. Oradan muhafazakar mahalleye sallıyordu”

Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamaları

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
15
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Önümüzdeki günlerde öyle satışlar, itiraflar göreceğiz ki piyasada 1 tane bile trol kalmayacak. Bunlar en büyük kazığı birbirilerine atacaklar göreceksiniz

cinnet is coming

şu itoğlu it ve şıllık karısı elini kolunu sallaya sallaya geziyor, pişkin pişkin suçlarını marifetmiş gibi ekranlarda anlatıyor ve hiçbir şey yapılmıyor ya.... Devamını Gör