Görüş Bildir
Haberler
Ramazanda Uzak Durmanız Gereken Bol Afrodizyak Etkili 21 Yabancı Dizi

Ramazanda Uzak Durmanız Gereken Bol Afrodizyak Etkili 21 Yabancı Dizi

Pelin Arslan
24.04.2019 - 13:26 Son Güncelleme: 25.04.2019 - 17:59

Ramazan işin şakası, tabii isteyen istediğini izler ama bu diziler biraz sakat:) Her an her şeyin olabileceği, bir anda hem o malum sahnenin hem de size meyve getiren annenizin gelmesiyle tansiyonunuzu düşürebilecek diziler. Bilin diye 21 tanesini sizin için derledik...

1. Bu listeye Sex and the City ile başlamak herhalde en doğrusu olur. İsmiyle müsemma, bir nesle bu dört kadının cinsel hayatını izletti.

2. Yine isminde bile ipucu saklayan bir dizi: Masters of Sex. Cinsellik hakkında her şeyi araştıran ve bugüne ışık tutan bir doktoru izlerken el mahkum epey bir erotizme maruz kalacağınız bir dizi.

3. Utanmazlarla arlanmazlarla dolu bir dizi Shameless. En büyük kardeşten en küçüğüne, komşusundan iş arkadaşına herkesi her şekilde gördük desek yeridir. Finir fingir bir sahnesi olmayan tek bölümü yoktur belki de.

4. İngiliz Kral 8. Henry'nin ve hanedanlığının anlatıldığı The Tudors da izlerken beyninize beyninize erotizmi işleyen dizilerden. Fazla da cesur.

5. Cesur demişken Spartacus'ü de unutmayalım. O malum sahnelerden bir gif koymaya bile utandık, gladyatör dövüşünden çok sevişine yer veren bir dizi.

6. Game of Thrones da bu listenin ilk akla gelenlerinden. Kesinlikle dizinin önüne geçmiyor ama cinsellik hayatınızdan da çıkmıyor. Hem de gerçekten çok çok cesur.

7. Ama buraya kadarki diziler arasında herhalde tartışmasız en fenası Sensei8. Kimin eli kimin cebinde belli olmayan, kalabalıklar içinde yalnız da olunmayan bir dizi:) Size öpüşme sahnesi bile göstermedik, zira bu kadar insanı kadraja sığdırmak da zor.

8. Mad Men afrodizyak kelimesi için mükemmel bir tanımlama. Hem fazla çıplaklıkla, abartılı sahnelerle sizi rahatsız etmiyor hem de o dünyanın gerçeklerini hissediyorsunuz.

9. Eski diziler daha edepliymiş efendim, Gossip Girl de öyle rahatsız edici sahneleri olmayan, içinde romantizm barındıran bir diziydi.

10. Desperate Housewives gibi hitap ettiği asıl kitlenin kadınlar olduğu bir diziyi neden bu kadar erkek seyretti? İşte bu yüzden:)

11. Alıştığınızın aksine Orange Is The New Black'te eşcinsel yakınlaşmaları izliyorsunuz. Dizinin olağan akışı içine o kadar iyi yediriliyor ki bu diziyi izlerken Spartacus'te hissettiklerinizi hissetmeniz imkansız.

'İnşallah şu an odaya kimse gelmez, yanlış anlaşılacağım' hissiyatını Spartacus izleyen herkes bilir.

12. Entourage bizim "Old but gold" dediğimiz dizilerden. Dönemine göre cesur da olsa başka dizilerden sonradan bu dizinin bile yerinde afrodizyak yüklemesiyla dolduğuna karar verdik.

13. Californification tam da başlığı anlatıyor. Konusunda zaten çapkınlık var, diziyi izleyen biri özellikle erkekse aklından cinselliği çıkaramaz.

Ama her şey tadında, biz GOT ve Spartacus'e biraz fazla taktık galiba.

14. Versailles de Fransız Kral 14. Louis'nin aynı The Tudors'ta olduğu gibi "Zaten kralım, neden bütün günümü sevişmekle geçirmiyorum." konulu dizisi. Kadından erkeğe, insandan uzaylıya kimse bir şey bırakmasın aman...

15. Söz konusu Netflix olunca konu bir yerde polyamory'ye yani çok aşklılığa geliyor. Élite'de ikisi kadın biri erkek üç arkadaşın ilişkisi anlatılıyor.

16. Dexter'ın konusu asla bu değil ama yine de dönemine göre cesur sahneleri vardı. Tam tadında, tadımızı kaçırmadan hafif yüz kızartan sahneleriyle o da kendini bu listede buldu.

Dexter de soğukkanlı, sosyopat, ilişki kuramaz falan derken epey bir şeyler yaşamış he...

17. La Casa De Papel'in sahnelerini bu liste içinde oldukça masum buluyoruz. İzlerken sevdiceğiniz yanınızdaysa bir öpeyim dersiniz belki, o kadar.

18. Daredevil Türkiye'de pek izlenmeyen bir dizi. Online platformlarda bulabileceğiniz Marvel dizisinde bazı sahneler aaaaaamman dedirtiyor.

19. Outlander da pek bildiğiniz bir dizi olmayabilir. Bilmeniz gereken şu ki siz sakin sakin izlerken bir anda olaylar gelişebilir. Ramazan'da pek tavsiye etmiyoruz.

20. Vampir olan gücünü deniyor be kardeşim, bunun örneklerinden biri True Blood. Bu vampir furyasının en zirve noktalarından birinde epey ergenin duygularını okşadı diyebiliriz.

21. Ve son olarak yine Netflix, yine polyamory. You Me Her dizisi öyle sert sahnelerin olmadığı, hatta bu üçlü garip ilişkiyi komedi ve romantizm içinde normal karşılamaya başladığınız bir dizi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
64
52
33
25
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gencadam

niye lan sadece ramazanda, ramazanda günah ta diğer aylarda değil herhalde..

ayda524640651

Asdskkdkdks başlığa ve kapak resmine koptum