Görüş Bildir
Haberler
Putin'in 'Dünyanın Efendisi' Olacağını İddia Etmişti: Kehanetleri Gerçek mi Oluyor?

Putin'in 'Dünyanın Efendisi' Olacağını İddia Etmişti: Kehanetleri Gerçek mi Oluyor?

'Balkanlar’ın Nostradamus'u' olarak bilinen Baba Vanga’nın kehanetleri herkesi hayrete düşürüyor. Küçük yaşlarda görme yetisini kaybeden Baba Vanga’nın11 Eylül saldırılarından, Covid-19 pandemisine kadar pek çok kehanetini gerçekleşti. 50 yılık kariyerine yüzlerce kehanet sığdıran Baba Vanga, şimdilerde Rus lider Putin için yaptığı öngörüsü ile konuşuluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet'ten Gonca Kocabaş'ın haberine göre,Baba Vanga, doğal afetler ve olacak çatışmalar için de önceden uyarılarda bulundu. 85 yaşında hayatını kaybetti ancak Doğu Avrupa’nın gelecekte neleri beklediğine dair ​​ ipuçları verdi ve 'Balkanların Nostradamus'u' olarak tanındı.

2000 yılında Kursk'un batışını doğru bir şekilde tahmin etmek de dahil olmak üzere yüzlerce tahminde bulunan Baba Vanga’nın, telepati dahil olmak üzere paranormal yetenekleri olduğuna ve uzaylılarla iletişim kurabileceğine inanıyor. Ukrayna - Rus savaşını öngören Vanga, Putin'in 'Dünyanın Efendisi' olacağını iddia etmişti. Vanga’nın Vladimir Putin ve Rusya'nın dünyaya hükmedeceğini tahmin ettiği öne sürüldü.

'Rusya'yı kimse durduramaz ve o dünyanın efendisi olacak'

'Rusya'yı kimse durduramaz ve o dünyanın efendisi olacak'

1979'da verdiği bir röportajda, Baba Vanga’nın “Her şey buz gibi çözülecek, fakat sadece bir tanesi dokunulmadan kalacak. Vladimir'in görkemi, Rusya'nın görkemi. Çok fazla kurban verilecek ve Rusya'yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak, önüne çıkan engelleri aşacak ve dünyanın efendisi olacak” dediği biliniyor. 

Ölümünden önce Vanga, Rusya için bir kehanette daha bulundu. O da Rusya’nın dünyanın tek süper gücü olacağı.

Kehanetlerinin gerçekleşme oranı yüzde 85

Kehanetlerinin gerçekleşme oranı yüzde 85

IŞİD ve İkiz Kuleler'in yıkılması gibi iddiaları da dahil olmak üzere, dünya olayları ve insanlığın durumu hakkındaki sayısız öngörüsü olan Vanga’nın kehanetlerinin gerçekleşme oranları araştırıldığında, bu oranın yüzde 85’lere kadar çıktığı düşünülüyor. 1989 yılında,Baba Vanga “Korku, dehşet. Amerika, çelik kuşların saldırısına uğradıktan sonra onlar düşecekler. Kurtlar çalılıkta uluyacak ve masumların kanı fışkıracak.' dedikten sonra 11 Eylül 2001'de  New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'ne çarpan uçaklar binlerce insanı ölümüne sebep oldu. 11 Eylül saldırılarını yıllar öncesinden tahmin eden Vanga’nın kehanetleri bitmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
32
9
8
6
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tncdmrl

yalnız bu kadının kehanetleri yedi sezonluk bilim kurgu dizisi gibi :D insanlığın sonunu evrenin dışına çıkma kararının getireceğini söylemiş. bunlar genelde... Devamını Gör

Putler

Bu kehanetlerin Türkiye'yle ilgili kısmı var mı? Mesela Putin bize de girecek mi?

tncdmrl

Türkiye ile ilgili kısmı normalde yok. kadın yazılı bir şey bırakmadığı için sözlü onu da herkes istediği gibi kullanıyor :D laflara bakarsan biz avrupayı iş... Devamını Gör

Deniz Mani

Bu kadininda ne iddia ettigi belli degil gecen senede ayni Putin kremlinden biri tarafindan suikaste ugruyodu , Abd baskani bilinmez bir hastaliktan oluyordu….