Görüş Bildir
Haberler
Psişik Yeteneklerin Ne Kadar Güçlü?

Psişik Yeteneklerin Ne Kadar Güçlü?

Bazen kokular bazen insanlardan aldığımız enerjiler bazen ise hayatın bize verdiği mesajlar... Dünyada farklı kültürlerin psişik yetenekleri ortaya çıkmıştır. Doğaüstü yeteneklere sahip olanlar yaşadığımız hayatın daha da ötesini görebilirler.  Peki senin psişik yeteneklerin ne kadar güçlü?

Öğrenmek için;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçebilir misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bazı anlarda karşındaki kişinin ne düşündüğünü tahmin edebiliyor musun?

4. Peki aynı anda bir arkadaşınla birbirinizi aradığınız oluyor mu?

5. Kokular sana bir şeyler anımsatıyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu anımsattığı şeyler hangi duyguyu içeriyor?

7. Çok istediğin şeylerin gerçekleşme oranı kaçtır?

8. O an aklından geçen kişiyle karşılaştığın oluyor mu?

9. Aynı rüyayı sık sık görüyor musun?

10. Son olarak burcunu seçer bilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin psişik yeteneklerin çok güçlü!

Evettt biz söylemesek de sen tahmin edersin sanki... Ama yine de biraz sana seni anlatalım. Senin psişik güçlerin var. Kendine, etrafına, geçmişine ve geleceğine çok bağlı birisin. Hayatına giren herkesle derin bir bağ kurabiliyorsun. İnsanları dinlemek ve anlamak istiyorsun. Başkalarının yaşadıkları ve hayat hikayeleri seni meraklandırıyor. Çünkü herkesi, yaşadığı şeylere göre hayatında bir yere koyuyorsun. Sezgilerin çok kuvvetli. Karşındaki insanı bazen bakışlarından bazen mimiklerinden bazen ise konuşmalarından çözebilirsin. Birinin sana kendisini anlatmasına gerek yok çünkü sen gözlem yeteneğin ile karşındaki kişiyi anlayabiliyorsun. Hayatında her şeyi inanarak yapıyorsun. Bu güçlü inancın da seni birçok şeye kolayca ulaştırıyor. Olmasını istediğin şeylere odaklı birisin. Hayatına hep pozitifi çekiyor ve her zaman olumlu konuşuyorsun. Sen insanlardan aldığın enerjiye göre şekilleniyorsun. Karşındaki kişiden negatif enerjiler aldıysan o kişiyle asla yıldızın barışmıyor. Yani ilk gördüğün anda birini seversen o kişi gerçekten senin çok yakınındaki isimlerden biri oluyor. Senin psişik güçlerin var. Zihin kontrolü yapabiliyor ve bazı şeyleri hissediyorsun.

Senin psişik yeteneğin maalesef yok!

Senin psişik yeteneğin hiç yok. Sen kendi halinde birisin. Kimsenin zihninden geçeni okumak istemiyor ve bu tarz şeylerle de uğraşmıyorsun. Daha kendini bile çözememiş birinin bir başkasını anılması mümkün değil. Hayatında, karşına çıkan mesajları çok az anlıyorsun. Bazen yaşadığın en kötü şey sana bir şey anlatmak istiyor olabilir. Bazen ise yaşadığın en güzel şey peşinden kötü bir şey getiriyor olabilir. Hayatta tesadüfler olduğu kadar bize gösterilmek istenen şeyler de vardır. Sen görmek istersen, yaşadığın şeylerin sana ne anlatmak istediğini görebilirsin. Buna hem kapalısın hem de görmek istemiyorsun. Sen net bir karaktersin. Bir şeyi çözmek için uğraşmak istemiyorsun. Her şeyin sana açık olmasını ve anlaşılabilir olmasını istiyorsun. Bir şeylerden anlam çıkartmak veya bir şeyler için uğraşmak sana anlamsız ve yorucu geliyor. Senin psişik güçlerin yok ve sen hayattaki anlamlara oldukça kapalı birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
30
14
9
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın