Görüş Bildir
Haberler
Psikolojik Olarak Ne Kadar Kötüsün?

etiket Psikolojik Olarak Ne Kadar Kötüsün?

Psikolojik olarak ne kadar kötü durumda olduğunu merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söylersen süper olur!

3. Bu hayatta insan psikolojisini etkileyen birçok unsur olabilir. Seni genelde bu hayatta kötü olarak etkileyen şey bunlardan hangisiydi?

4. Pekii herhangi bir konuda sorumluluk aldığın zaman kendini nasıl hissediyorsun?

5. Imm... Sence şu an içinde yaşadığın hayatın iyi ya da kötü en büyük etkeni kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İstemediğin tatsız bir olay yaşandığında ne kadar sinirli oluyorsun?

7. Genelde rüyalarında en sık gördüğün şey bunlardan hangisi oluyor?

8. Bu mevsimlerden hangisi seni daha iyi hissettiriyor?

9. Son olarak, arkadaşlarınla dışarıda vakit geçirmek mi yoksa evde tek başına kendi kendine vakit geçirmek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Psikolojik olarak tam bir "YIKIKSIN!"

Sen kendini son zamanlarda epey kötü hissediyorsun. Etrafındaki insanların sana değer verdiğini tam olarak hissetmiyorsun. Ya da yaptığın şeylerin kendine yetmediğini düşünüyorsun. Ne yaparsan yap sanki bir yerlerde eksiklik olduğunu hissediyorsun. Anlayacağın yaşadığın şeylerin seni mutlu etmediğini hissediyorsun. Bir şeyleri değiştirmen gerektiğinin farkındasın ama psikolojik olarak kendini iyi hissetmiyorsun. İnsan ilişkilerindeki mutsuzluğundan dolayı da herkesle arana mesafe koyuyorsun. Kimseyle görüşmek dahi istemiyorsun. İçinde garip bir his var. Bir şeyi yaparken bile istemsiz yapıyorsun. Geçmişte yaşadığın ilişkiler de senin psikolojini kötü etkilemiş gibi. O yüzden son zamanlarda kendini yıkık gibi hissediyorsun. Durgunlaşmışsın ve sadece kendinle vakit geçirip, düşünmek istiyorsun. Kalabalıklardan uzaklaşmış bir haldesin. Kalabalığa karışsan bile olduğun ortamdan zevk almıyorsun. Herkes zaman zaman böyle bir psikolojiye girer. Bu depresyon değil. Sadece insanın yaşadıklarından sıkılmış, bunalmış halidir. Belki de hayatının monotonlaşmasından kaynaklanan bir durumdur. Bunu kendi içinde çözmen gerekiyor. Çözdüğün zaman bu kötü psikolojiden çıkacağına eminiz.

Psikolojik olarak tam bir "YAŞAYAN ÖLÜSÜN"

Anlayacağın üzere son zamanlarda psikolojin yerlerde... İnsanlar zaman zaman böyle kötü dönemlere girerler. Buna iş hayatı, okul hayatı veya insan ilişkileri sebep olmuş olabilir. Hatta kendi kendine bile psikolojinin kötü olmasına sebep olmuş olabilirsin. Sen çok takıntılı bir insansın. İnsanların ne düşündüğünü içten içe çok önemsiyorsun. Olumsuz bir şey duyduğunda bu da senin genel ruh halini oldukça etkiliyor. Her şeyin genelde kötü tarafına odaklanıyorsun. Bunlar da seni bi hayli kötü yapıyor. Psikolojik olarak etrafındakiler kadar sen de kendini etkiliyorsun. O yüzden ilk önce bir silkelen ve sadece kendini önemse. İnsanların senin hakkında ne düşündükleri hiç ama hiç önemli değil. Onların düşünceleri veya söyledikleri şeyler seni değersiz biri yapmaz. Sen çok değerlisin ve aklına yerleştirmen gereken de budur. Tüm bunları aştığında kendine odaklanıp, hayatında seni neyin kötü etkilediğini belirle. Belki de gerçekten değişiklik yapmanın zamanı gelmiştir. Bu psikolojik durumun seni hayatının her alanında ekileyecektir. Hem de sen hiç farkında olmadan. Artık kendine gelmeli ve canlanmalısın!

Psikolojik olarak ortada kalmış gibi hissediyorsun!

Psikolojin aslında bir iyi bir kötü durumda. Bazen psikolojik olarak kendini hiç hissetmediğin kadar iyi bazen de hiç hissetmediğin kadar kötü hissediyorsun. Değişken bir ruh haline sahipsin ama seni en çok yoran şey kendi düşüncelerin. Kafanın içinde belirsiz kaygılar var. Gerek gelecek olsun gerek insan ilişkilerin olsun kendini sürekli düşünürken buluyorsun. Sevdiklerine fazlasıyla değer veriyorsun ve onları kaybetmekten korkuyorsun. Özellikle aşk hayatında birine bağlanmaktan çok korkuyorsun. Bunlar ister istemez seni bazen boşluğa sürükleyebiliyor. Bazen ortada seni kötü hissettirecek bir şey yokken bile düşüncelere dalıyorsun. Karmakarışık bir ruh haline sahipsin. Ne hissedeceğini sen de bilmiyorsun. Gelecek konusunda da çok kaygılısın. İleride yaşamak istediğin bir hayat var ve bunun için oldukça çabalıyorsun. Tüm bu çabalarının boşa gideceğini düşünüp, kaygılanabiliyorsun. İşte senin bu inişli çıkışlı hallerin psikolojine de yansıyor. O yüzden kafanın içindekileri toplamalı ve netleştirmelisin. O zaman psikolojin çok daha iyi olacaktır. Çünkü belirsizlik insanı yer bitirir...

Psikolojik olarak çok iyisin!

Sen psikolojik olarak iyi durumdasın. Hayatında her zaman pozitifliklere odaklanırsın. Eğer başına kötü bir şey gelmişse bile kendini bu konuda aşırı yıpratmazsın. Üzülüp olaylara çözüm yolu ararsın. Kendini dünyanın olumsuzluklarından uzak tutmaya çalışıyorsun. Elbette zaman zaman kendini çok kötü hissettiğin anlar oluyor. Fakat bunun üstesinden gelmeyi çok iyi başarıyorsun. Hayatın karşına çıkardığı zorluklarına göğüs ermeyi başarıyorsun. Ne olursa olsun, günün sonunda gülümsemeyi ihmal etmiyorsun. Her şeyde eğlenebilmeyi yeğliyorsun. Kimsenin seni kötü etkilemesine izin vermiyorsun. Kendi değerinin farkındasın ve ona göre davranıyorsun. Seni mutlu edecek şeylerin peşinden gitmeye çalışıyorsun. Hayat üzülmek için çok kısa ve sen bu kısa anını güzel anılarla doldurmaya çalışıyorsun. Keşke çoğu insan senin yapabildiğini yapabilse...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1134
354
186
143
101
70
69
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İrem

Psikolojik olarak tam bir "YIKIKSIN!"//Bİ DE SİZ VURUN AQ

Çağrı

:(((

Tuğçe Ercan

psikolajik olarak tam bir YIKIKSIN gjghghtfvbhgfhft

Gizem Yenikler

Psikolojik olarak tam bir "YIKIKSIN!"