Görüş Bildir
Haberler
Popüler Yapımları Tiye Almayı Seven Koreli Ünlülerden Sizi Kahkahalara Boğacak 11 Dizi Parodisi

Popüler Yapımları Tiye Almayı Seven Koreli Ünlülerden Sizi Kahkahalara Boğacak 11 Dizi Parodisi

Kore dizilerini ayıla bayıla izlesek de bazı klişe sahnelere göz devirmeden duramıyoruz. Peki, bu klişe sahneleri bize sevdirecek ne olabilir? Tabii ki, kendi dizilerini tiye almaktan çekinmeyen Koreli ünlülerin birbirinden keyifli taklitleri... Eğer bahsi geçen dizileri daha önce izlediyseniz, seyir zevkiniz 10 kat artacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Secret Garden" - BIGBANG

Dizinin Konusu: Ünlü bir şarkıcı olan Oska'nın skandalını, kuzeni Kim Joo Won çözmeye çalışırken bir yanlış anlama sonucu dublör Gil Ra Im ile karşılaşır. O karşılaşmadan sonra Joo Won, Ra Im'in neden sürekli aklında olduğuna anlam veremez ve onu takip etmeye karar verir. İlk başlarda genç kadın tarafından reddedilse de bir gün tesadüfen içtikleri bir iksir yüzünden bedenleri ve ruhları yer değiştirir. Bu iksir yüzünden hikâyeleri daha karmaşık ve çarpıcı bir hal alır.

👇

2. "The Heirs" - WINNER

Dizinin Konusu: Kim Tan, büyük bir aile şirketi olan 'Empire Group”un varisidir ve her şeye sahip biri gibi görünse de aslında mutsuz bir insandır. Kim Tan, hep üvey abisi Kim Won'un gölgesinde kalmış ve onun dediklerini yapmaya zorlanmıştır. Bir gün, Cha Eun Sang adlı bir kızla karşılaşır ve ona aşık olur. O günden itibaren Kim Tan, Cha Eun Sang için mirasçıların zorlu dünyasında abisi de dahil herkese meydan okuyacaktır.

👇

3. "Boys Over Flowers" - SHINee

Dizinin Konusu: Shinwa Lisesi, Kore'nin en zengin grubu Shinwa'ya ait, sadece özel ailelerin ve çok zenginlerin çocuklarının alındığı bir okuldur. Okulun en prestijli ailelerinden ve çocukluklarından beri arkadaş olan dört öğrencinin kurduğu F4 isimli bir grup vardır. Hepsi çok yakışıklı olduğu için tüm okul kızları tarafından çığlık çığlığa karşılanırlar. Aynı zamanda canları istediğinde istediği kişilere kötülük edip, kafayı taktıklarına kırmızı bir kart bırakacak tüm okulun eziyet etmesine müsaade ederler. Ancak Geum Jan Di adlı cesur bir kız, onların bu zorbalıklarına boyun eğmeyecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

👇

4. "Coffee Prince" - BIGBANG & Super Junior

Dizinin Konusu: Bir kız kardeşi ve dul annesinden başka kimsesi olmayan Go Eun Chan , genç yaşına ve bir kız olmasına rağmen ağır hayat şartları nedeniyle kız olduğunu saklayarak çalışmak zorundadır. Hayatı boyunca rahat yaşamış Choi Han Kyul ise onu yola getirmek isteyen büyük annesinin uğraşlarına karşı direnmekte ve bir kaçış yolu aramaktadır. Tesadüfi bir şekilde, bir erkek gibi görünen Co Eun Chan ile yolu kesişen Choi Han Kyul'un hayatı da bundan sonra hızla değişecek ve kaderleri onları Coffee Prince isimli güzel bir kahve dükkanına götürecektir.

BIGBANG Versiyonu👇

Super Junior Versiyonu👇

5. "Goblin" - SEVENTEEN

Dizinin Konusu: Bir goblin olan Kim Shin, sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlandırmak istemektedir. Bunun için de insan bir goblin gelinine ihtiyacı vardır ve yüzyıllardır bir goblin gelini aramaktadır. Bir gün, hafıza kaybından muzdarip olan bir ölüm meleği ile tanışır ve bu ikili, birlikte aynı evi paylaşmak zorunda kalırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

👇

6. "W Two Worls" - B.A.P

Dizinin Konusu: Kang Chul 18 yaşındayken olimpiyatlarda ülkesini temsil etmiş, başarılı ve örnek gösterilen bir sporcudur, ancak hayatı kimliği belirsiz bir katil tarafından ailesinin katledilmesiyle alt üst olur. Ailesini öldürmekle suçlanır, idamla yargılanır ve bir süre sonra suçsuz olduğu anlaşılarak serbest bırakılır. Kang Chul, ailesinin katilini bulabilmek amacıyla kurduğu şirket ve televizyon kanalı sayesinde büyük bir servetin sahibi olmuştur. Ama bilmediği bir gerçek vardır ki, o da kendisinin aslında bir webtoon karakteri olduğudur.

👇

7. "Descendants of the Sun" - TWICE

Dizinin Konusu: Özel bir hastanede cerrah olarak çalışan Kang Mo Yeon, televizyon kanallarında verdiği tıp bilgilerinden sonra ünlü bir yüz haline gelmiştir ve ameliyathaneden çıkmayan bir doktorken hastanenin VIP hastalarının önemli olmayan sorunları ile ilgilenmeye başlamıştır. Bir gün, çalıştığı hastanenin sahibine çantası ile vurur ve bu duruma kızan hastanenin sahibi onu gönüllü çalışanlarla beraber savaş yorgunu bir ülke olan Uruk’a gönderir. Burada BM'ye bağlı bir orduda görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi Jin ile dillere destan bir aşk yaşar.

👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. "Prison Playbook" - EXID

Dizinin Konusu: Prison Playbook, Amerikan beysbol büyükler ligine gitmeden bir gün önce karıştığı bir olayın ardından bir yıl hapis cezası alan bir beysbol oyuncusunun Kim Je Hyeok'un hikâyesini konu alıyor.

👇

9. "My Love from The Star" - (f)x Amber & BtoB Sungjae

Dizinin Konusu: Do min Joon, 400 yıl önce uzaydan dünyaya gelmiş ve bir takım aksilikler yüzünden kendi dünyasına dönememiştir. 400 yıllık dünya hayatı boyunca yaptığı araştırmalar sonucu onu kendi dünyasına götürecek olan yıldızın gelmesine ise 3 ay kalmıştır. Dünyada geçirdiği bu uzun süre zarfında aşk ile tanışmayan Do min Joon, son günlerinde popüler bir oyuncu olan Chun Song Yi ile aşkı tadacaktır.

👇

10. "Beethoven Virus" - BIGBANG

Dizinin Konusu: Kang Gun Woo, 40 yaşlarında bir orkestra şefidir. Seçkin tabakadan olan işkolik bir şef olmasına rağmen çok kötü bir üne sahiptir. O, en iyi müziği yapmak için her şeyi yapabilecek biri olarak bilinir. İnatçı kişiliğinden dolayı sadece kendi düşüncelerinin doğru olduğunu düşünüyor olması, Gun Woo'nun diğer insanlarla iyi ilişkiler kurmasını engeller. Onunla aynı üne sahip bir viyolonist ve trompetçi olan Du Ru Mi ile tanıştığında ise işler değişir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

👇

11. "Boys Over Flowers & The Heirs" - MONSTA X 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
44
35
16
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mastani

bize boyle içeriklerle gelin arkadaş ❤️❤️❤️

Fatih Öztürk

gül gül gül yemin ediyorum

Not Name

EN iyi Bigbang yapıyor