Görüş Bildir
Haberler
Polis Bütün Şehirde Alarma Geçti: Londra'da Art Arda Patlama Sesi Duyuldu

Polis Bütün Şehirde Alarma Geçti: Londra'da Art Arda Patlama Sesi Duyuldu

İngiltere'deki Kensington Sarayı yakınlarında 3 kez şiddetli patlama sesinin duyulmasından sonra bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Kensington ve Chelsea polisi tarafından yapılan açıklamada, Kensington Sarayı ve Saray Kapısı Kavşağında meydana gelen bir olaya müdahale edildiğini belirtilerek, 'Halk için herhangi bir risk yok ancak yollar kapalı ve bir süre daha kapalı kalacak' ifadelerine yer verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İngiltere'nin başkenti Londra’da bulunan Kensington Sarayı yakınlarında 3 kez şiddetli Patlama sesinin duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edilerek, saray bölgesindeki yollar trafiğe kapatıldı. Kensington ve Chelsea polisi tarafından yapılan açıklamada, Kensington Sarayı ve Saray Kapısı Kavşağında meydana gelen bir olaya müdahale edildiğini belirtilerek, 'Halk için herhangi bir risk yok ancak yollar kapalı ve bir süre daha kapalı kalacak' ifadelerine yer verildi.

Görgü tanıkları, saray yakınlarında 3 kez şiddetli patlama sesinin duyulduğunu ve sağlık ekiplerinin bir kişiye kalp masajı uyguladığını gördüğünü aktardı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, patlama seslerinin Kensington Sarayıyla bağlantılı olmadığı ve olayın araştırılması için bölgede bir helikopterin dolaştığı belirtildi.

Polis ilerleyen saatlerde konuyla ilgili daha fazla açıklama yapılacağını aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onr gly

şuna gülecek kansızın da a.q yani.

Barney

ee ne patlamış yani? 3 tane patlama oluyo ama ne patladı bilen yok mu? neyse ben yazıyım. hürriyeteki habere göre 30 yaralı varmış ve patlama sebebi şuymuş: ... Devamını Gör