Görüş Bildir
Haberler
Polaris Ayakkabı Modelleri 2014

etiket Polaris Ayakkabı Modelleri 2014

selin damla
14.03.2014 - 17:36 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 17:39

Polaris Ayakkabı Modelleri 2014

Ziylan Grubu’nun değerli markalarından biri olan Polaris, büyük entegre ayakkabı üretim tesisleri olan firmanın aile üyesidir. 2001 yılında” Ayak Giyim Markası” olma yolunda ki faaliyetlerinin temellerini atmış oldu. Ayakkabının yanı sıra çanta ve terlikleri de bünyesine dâhil eden markanın, başarılı operasyonları ile tüketicinin güvenini kazanmayı başardı. Artık kadın, çocuk ve erkek olmak üzere aksesuar grupları dâhil geniş bir yelpazeden kullanıcılarına çeşitliliği ve yenilikçiliği ile muhteşem ürünler sunuyor. Estirdiği “Terlik Modası” rüzgârlarından sonra sektörün de ki büyük parekende pazar paylarından birine sahip tescilli bir marka haline gelmiş.

Ayak sağlığının kıymetini bilen Polaris’ in, ar-ge ve üretim teknolojisine yapmış olduğu yatırımları biliyor musunuz? Sektörde ilk Ayak Araştırma Merkezi’ne sahip, 5 nokta anatomik destekli taban üretimi yapabilen ilklere imza atmış bir kuruluştur.

Kaynak: http://www.dunyamodasi.net/polaris-ay...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakımlı Ayak Sağlıklı Ayaktır..

Gün boyu ayaklarınıza binen yorgunluğu da azaltmak için Polaris ayak sağlığı, ayak rahatlığı ve ayak modasını sizlere için aynı ayakkabılar da buluşturuyor. Her sezon her ayağı düşünen marka fırtına gibi yeni sezonu ile yine capcanlı serileri ile sizi feth etmeye geliyor. Esnekliği ve üzeriniz de bıraktığı intiba ikinci Polaris’inizi almak istemenize neden olacağını düşünüyoruz. Eğer siz de ayaklarınızı Polaris ile şımartmak istiyorsanız vazgeçemeyeceğiniz birbirinden farklı yüzlerce çeşit modeller işte karşınızda..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın