Görüş Bildir
Haberler
Pokémon Fanlarının Dördüncü Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Pokémon Fanlarının Dördüncü Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Oyunlarıyla, Anime sezonlarıyla ve filmleriyle dünya çapında büyük bir üne ve kitleye ulaşan Pokémon yıllar önce ülkemizde televizyonlarda yayınlanması yasaklanmıştı. Ancak internetin gelişmesiyle hem ülkemizde hem de dünyada Pokémon'un bilinirliği daha fazla arttı.

Pokémon fanlarının dördüncü jenerasyonda en sevdiği 13 Pokémon'a birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Weavile

13. Weavile

Weavile, karanlık ve buz türüne sahip dördüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Sneasel'ın evrimleşmiş halidir. Avlarına sürüler halinde saldırırlar. Mamoswine gibi büyük bir avı birlikte kolayca düşürebilirler.

12. Palkia

12. Palkia

Palkia, su ve ejderha türüne sahip dördüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Sinnoh bölgesi mitolojisinde bir tanrı olarak yer alır. Uzayı yönetebilme gücüne sahiptir.

11. Gliscor

11. Gliscor

Gliscor, uçan ve yer türüne sahip dördüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Gligar'ın evrimleşmiş halidir. Dallarda baş aşağı sallanırken avını gözlemleyerek kuyruğu ve dişleri sayesinde avını yakalar.

10. Empoleon

10. Empoleon

Empoleon, su ve çelik türüne sahip dördüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Piplup'ın son evrim halidir. Empoleon bir jet botu kadar hızlı yüzebilir. En büyük boynuzlara sahip Empoleon sürünün lideridir.

9. Torterra

9. Torterra

Torterra, yer ve çimen türüne sahip dördüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Turtwig'in son evrim halidir. Eski insanlar dünyanın kocaman bir Torterra'dan oluştuğunu düşünmekteydiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Arceus

8. Arceus

Arceus, normal türe sahip dördüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Mitolojiye göre Arceus'un evrenin yaratıcısı olarak bilinir. Sinnoh efsanelerine göre Arceus bir yumurtadan çıktı ve sonrasında her şey oluştu.

7. Luxray

7. Luxray

Luxray, elektrik türüne sahip dördüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Shinx'in son evrim halidir. Luxray büyük bir enerji tüketerek katı nesnelerin arkasını görebilir. Katı nesnelerin arkasını görürken elektriğinin çoğunu tüketen Luxray enerji depolamak için uzun süre uyur.

6. Giratina

6. Giratina

Giratina, hayalet ve ejderha türüne sahip dördüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Giratina bilginin çarpıtıldığı ve garip olduğu başka bir dünyada yaşadığı düşünülür. Bu dünyadan sürgün edildiği efsanelerde yer alır.

5. Darkrai

5. Darkrai

Darkrai, karanlık türüne sahip dördüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Darkrai insanlara ve Pokémonlara kabuslar gördürebilir ve bu kabuslar sayesinde kendi bölgesinden onları uzaklaştırır.

4. Dialga

4. Dialga

Dialga, çelik ve ejderha türüne sahip dördüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Dialga, Sinnoh bölgesi mitolojisinde bir tanrı olarak yer alır. Zamanı yönetebilme gücüne sahiptir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Infernape

3. Infernape

Infernape, ateş ve dövüş türüne sahip dördüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Chimchar'ın son evrim halidir. Ateş tacı, ateşli doğasının bir göstergesidir. Düşmanlarıyla dövüşmek için çevikliğini ve bütün uzuvlarını kullanır.

2. Lucario

2. Lucario

Lucario, dövüş ve çelik türüne sahip dördüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Rio'lunun evrimleşmiş halidir. Lucario'nun aurası çok güçlüdür bu sayede insanları anlayabilir ve aurası ile düşmanlarıyla mücadele edebilir.

1. Garchomp

1. Garchomp

Garchomp, yer ve ejderha türüne sahip dördüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Gible'ın son evrim halidir. Garchomp evini volkanik dağlara yapar. Bir Garchomp gökyüzünde bir jet uçağı kadar hızlı uçabilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın