Görüş Bildir
Haberler
Pokémon Fanlarının Beşinci Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Pokémon Fanlarının Beşinci Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

2000'li yılların başlarında bir çoğumuzun en sevdiği çizgi filmlerden olan Pokémon bir çocuğun ''Ben Pokémon'um' ' diyerek camdan atlamasıyla ülkemizde yasaklanmıştı. 24. anime sezonu ile birlikte devam etmekte olan Pokémon'un fanlarının beşinci jenerasyonda en sevdiği 13 Pokémon'a birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Braviary

13. Braviary

Braviary, normal ve uçuş türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Ruffletın evrimleşmiş halidir. Braviary, cesareti ve gururu ile tanınır ve cesareti simgeler.

12. Bisharp

12. Bisharp

Bisharp, karanlık ve çelik türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Pawniard'ın evrimleşmiş halidir. Bisharp'lar keskin bakışları ile rakiplerini korkutabilir ve bileme taşlarının yerlerini en iyi onlar bilir.

11. Serperior

11. Serperior

Serperior, çimen türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Snivy'nin son evrim halidir. Serperior, güneş enerjisini vücuduna çekerek kendisini güçlendirebilir.

10. Excadrill

10. Excadrill

Excadrill, yer ve çelik türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Drilbur'un evrimleşmiş halidir. Bir Excadrill 144 km/s ile tüneller kazabilir.

9. Samurott

9. Samurott

Samurott, su türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Oshawott'un son evrim halidir. Samurott'un zırhına dahil olan kılıcı bir vuruşta rakibini öldürebilecek kadar güçlüdür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Volcarona

8. Volcarona

Volcarona, ateş ve böcek türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Larvesta'nın evrimleşmiş halidir. Volcarona, alevlerden oluşan bir kozadan çıkar. Bazı eski uygarlıklar tarafından ateş tanrısı olarak tasvir edilir.

7. Krookodile

7. Krookodile

Krookodile, yer ve karanlık türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Sandile'ın son evrim halidir. Krookodile'ın güçlü çenesi ağır demir levhalarını kopartabilecek kadar güçlüdür. Ayrıca günlerce kumun altında saklanıp avını bekleyebilecek kadar sabra sahiptir.

6. Zekrom

6. Zekrom

Zekrom, ejderha ve elektrik türüne sahip beşinci jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Zekrom Unova bölgesinde yıldırım bulutlarının içerisinde dolaşır. Bu efsanevi Pokémon dünyayı yıldırımları ile yakabilir.

5. Zoroark

5. Zoroark

Zoroark, karanlık türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Zorua'nın evrimleşmiş halidir. Zoroark'lar inlerini ve türlerini korumak için düşmanlarına korkunç halüsinasyonlar gösterir.

4. Chandelure

4. Chandelure

Chandelure, hayalet ve ateş türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Litwick'in son evrim halidir. Chandelure, alevleriyle yaptığı dans ile düşmanlarını hipnotize edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Reshiram

3. Reshiram

Reshiram, ejderha ve ateş türüne sahip beşinci jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Reshiram'ın kuyruğu alevlendiğinde, ortaya çıkardığı ısı dünyanın hava durumunu değiştirebilir. Bu efsanevi Pokémon dünyayı ateşleri ile yakabilir.

2. Hydreigon

2. Hydreigon

Hydreigon, ejderha ve karanlık türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Deino'nun son evrim halidir. Hydreigon, hareket eden herşeye karşı düşmandır ve onun tarafından yok edilen köyler hakkında bir sürü hikaye vardır.

1. Haxorus

1. Haxorus

Haxorus, ejderha türüne sahip beşinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Axew'in son evrim halidir. Genellikle iyi kalpli olsa da, öfkelendiğinde korkutucu olabilir. Haxorus'un dişleri çeliği rahatlıkla kesebilecek kadar kuvvetlidir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efe Akan

Ben 3. nesilde bırakmıştım. Biz çocukluktan biliyoruz ve 2. nesilin ortasında çizgi film kalkmıştı bence o nesle oynayın :D:D