Görüş Bildir
Haberler
Playstation 4 Keyfinize Xperia Z2 İle Devam Edin

Playstation 4 Keyfinize Xperia Z2 İle Devam Edin

Teknoloji Haberleri
27.11.2014 - 21:56 Son Güncelleme: 28.11.2014 - 11:51

Playstation 4 Keyfinize Xperia Z2 İle Devam Edin

Playstation 4 Keyfinize Xperia Z2 İle Devam Edin
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Playstation 4 oynadığınız televizyonu herhangi bir sebepten kapatmak zorunda olduğunuzda oyun bitmek zorunda değil. Heyecanla beklenen Android 4.4.4 KitKat güncellemesi Sony Xperia Z2 için yayınlandı ve PS4 Remote Play özelliğini kullanıcılarına sundu.

PS4 Remote Play servisi sayesinde aynı Wi-Fi üzerinden bağlı olan Playstation 4 konsolunuza bağlanıp oyun oynamaya devam edebiliyorsunuz. Ayrıca hem TV üzerinden görüntü alıp hem de kablosuz kumanda cihazı ile Sony Xperia Z2’yi ikinci bir ekran olarak kullanabilirsiniz .

Android 4.4.4 güncellemesi ile birlikte gelen bir diğer yenilik ise, pil süresinin uzamasını sağlayacak olan Ultra Stamina Modu. Bu sayede cihazınız daha uzun süre açık kalabilecek.

Yeni gelen diğer özellikler arasında, telefonunuzu daha kişisel bir hale getirmenizi sağlayan Hızlı Ayarlar , ekranın döneceği yönü otomatik seçen Akılllı Ekran özelliği ve Bluetooth aksesuarlarınızı otomatik olarak devreye sokan Bluetooth Unlock bulunuyor.

Güncelleme ile birlikte ekran kaydı sağlayan Record Screen özelliği de kullanıcılara sunuldu. Record Screen sayesinde ekrandaki görüntüyü kaydedebilir, PS 4 Remote Play ile oynadığınız Playstation 4 oyunlarını kayıt edebilirsiniz.

Kaynak: http://techkafa.com/playstation-4-key...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın