Görüş Bildir
Haberler
Pizzalar Sürücüsüz Araçlarla Teslim Edilecek

Pizzalar Sürücüsüz Araçlarla Teslim Edilecek

Murat Karasoy
13.04.2015 - 11:39 Son Güncelleme: 13.04.2015 - 12:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevilen pizza markası Domino’s İngiltere’de başlatacağı sürücüsüz pizza servisi Domı-No-Driver (sürücüsüz domino) adını verdiği sistem ile normal araçtan 4 kat daha fazla pizza taşıyıp bunu daha hızlı bir şekilde müşteriye ulaştırıyor.

Kim pizza sevmez ki? Acıktığımızda en kolay sipariş verdiğimiz en lezzetli yiyeceklerden olan pizzaya ulaşmak git gide daha da hızlı hale geliyor. Dünya çapında en tercih edilen isimlerden olan Domino’s Pizza bir ilke imza atarak, Domi-no-driver (sürücüsüz Domino) adını verdiği sürücüsüz motor ile pizzanızı ulaştırıyor.

İlk olarak nisan ayından itibaren İngiltere’de kullanılmaya başlayan bu sistem internet üzerinden veya mobil uygulamadan verdiğiniz siparişleri sürücüsüz motorlar size teslim edecek. GPS verisini kullanan bu sürücüsüz araçlar verilen adrese giden en kısa yolu tespit edip siparişinizi daha hızlı ulaştıracak. Pizza taşıma kapasitesi ise normal bir motorlu teslimattan 4 kat daha fazla.

Diğer şirketlerin de benzer, sürücüsüz çalışan teknolojilerle siparişe yönelik çalışmaları olsa da, Domino’s ilk defa yollarda böyle bir teknolojiyle hizmet veren büyük markalar içerisine giriyor. Nisan ayından itibaren İngiltere’de başlayacak bu sistemi umuyoruz ki yakın zamanda ülkemizde de görebiliriz.

YasamMekan

Kaynak: http://www.yasammekan.chttp://img-0.o...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0