Görüş Bildir
Haberler
Piknik Yapmayı Lezzetli Hale Getirmek İçin Hazırlayabileceğiniz 10 Aperitif

Piknik Yapmayı Lezzetli Hale Getirmek İçin Hazırlayabileceğiniz 10 Aperitif

Radlands
01.11.2022 - 16:06 Son Güncelleme: 29.09.2022 - 16:12

Piknik mevsiminde ihtiyacınız olan tek şey, içinde birbirinden güzel aperitif seçeneklerin yer aldığı iyi bir piknik sepeti! Açık havada bir ziyafetin tadını çıkarmaktan daha iyisi var mı? Arkadaşlarınızla veya ailenizle piknik yapmayı planlıyorsanız, her her damak zevkine ayrı aperitif seçeneklerini bu içerikte bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Club Sandviç

Geleneksel lezzetlerin hayranları club sandviçlere bayılıyor! Taşımadan ve servis yapmadan önce her yığını sıkıca sabitlemeniz gerektiğini unutmayın. Üç katlı soğuk bir sandviç olan bu sandviçin içine omlet, kaşar peyniri, salam, jambon dilerseniz tavuk, marul yaprakları yani canınızın istediği her şeyi koyabilirsiniz.

2. Çikolataya Bulanmış Çilekler

Tatlı olarak veya romantik bir pikniğin parçası olarak çikolataya batırılmış çileklerle kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Hazırlamak için erimiş çikolataya çilekleri batırabileceğiniz gibi çileklerin üzerinde de gezdirebilirsiniz. Sonrasında ise geriye çikolatanın donmasını beklemek kalıyor.

3. Makarna Salatası

Makarna salatası, size nostaljik gelerek sizi eski zamanlara götürebilir. Ancak standart tarifi işleri daha eğlenceli hale getirebilmek için klasik malzemelerin yanı sıra jambon, haşlanmış yumurta, pastırma parçaları ve peynir gibi malzemelerle renklendirip çeşitlendirebilirsiniz. Makarna salatası doyuruculuğu, lezzeti ve kolay taşınabilirliği ile her zaman pikniklerin favorisi olmaya devam edecek...

4. Peynirli ve Domatesli Tartlar

Pizzayı andıran bu peynirli ve domatesli tartlar, besleyici yoğun bir yemek kadar besleyicidir. Hamuru kaplayan domates ve kaşar peynirinin muazzam uyumu ile damaklarda unutulmayacak bir tat bırakır. Bu pratik lezzeti piknik sepetinize koymadan dışarı çıkmamanızı şiddetler öneriyoruz!

5. Fıstık Ezmeli Kovboy Kurabiyeleri

Siz, 'Tatlı ihtiyacını karşılasın ama sağlıklı da olsun diyenlerdenseniz bu Kovboy Kurabiyeleri tam size göre bir alternatif! İçerisinde yulaf, hindistancevizi, bitter çikolata, ceviz, mısır gevreği ve fıstık ezmesi yer alan bu enerji bombası gerçekten de her şeyle dolu! Kurabiye canavarının da dediği gibi 'Hayır üzülme tamam mı? heyecanlanma. Telaşlı değilim - sadece bana bir kutu kurabiye ver.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Milföy Börekleri

Çıtır çıtır tereyağlı hamuruyla içine istediğiniz lezzeti koyup pratik bir şekilde kızarttığınız böreklerinizi rahatça pikniklerinize götürebilirsiniz. Hem doyurucu hem lezzetli bu börekler piknik sofralarının aranan lezzetlerinde başı çekerler.

7. Pirinç Köftesi

Pirinçle yapılan bu köfteyi daha önce hiç denediniz mi? Pikniğinizde farklı bir lezzet arıyorsanız Pirinç Köftesini deneyebilirsiniz, eminiz ki pişman olmayacaksınız... Soğuk olarak ve domatesli sos veya sarımsaklı yoğurtla da tüketilmesi tercih edilebilecek bu köftelere bir şans verin!

8. Goralı

Mangal yapmayalım ama etten de vazgeçmeyelim diyen piknikçilerdenseniz bu tarif tam da size göre! Sosislinize farklı bir tat katmak için gelecek pikniğinizde bu amerikan salatalı sosislileri deneyebilirsiniz. Tarifi çok basit klasik sosisli sandviçin tabanına amerikan salatası yerleştireceksiniz ve keyfinize bakacaksınız.

9. Fırında Karışık Sebze

Piknikte de olsak sağlıklı beslenelim diyenler için bir tavsiye, 'fırında karışık sebze'. Tamamen zevkinize göre sevdiğiniz sebzeleri dilimleyip zeytinyağı eşliğinde fırına sürerek keyifli ve sağlıklı bir aperitife kavuşabilirsiniz!

10. Meyve Salatası

En lezzetli salata hangisidir diye sorarsanız bizce tartışmasız 'Meyve Salatası'dır. Piknik yapacağınız mevsime özel taze meyvelerle bezenmiş meyve salatasından daha sağlıklı ve lezzetli bir tatlı aperitifi bulunamaz. İnce ince dilimleyip kutuladığınız meyve salatanız pikniğinizin kurtarıcısı olacak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın