Görüş Bildir
Haberler
Philips'ten Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör

Philips'ten Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör

Batuhan
20.05.2015 - 10:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Philips’in yeni su geçirmez kablosuz hoparlörü BT2200 , bu yaz tatilcilerin yanından hiç ayırmayacağı, müziği havuzda ve denizde bile en kaliteli sesle dinlemelerini sağlayacak bir hoparlör olacak.

Bu sportif tasarımlı taşınabilir kablosuz hoparlör; ısıya ve suya dayanıklı olmasıyla fark yaratıyor. Üstelik hafif olması da kullanımı kolaylaştırıyor. Philips BT2200, sağlam tasarım ve gelişmiş ses performansını bir arada sunan bir kablosuz hoparlör. Bluetooth ile kablosuz müzik akışını sağlayan BT2200, kolay kullanımıyla dikkat çekiyor. BT2200’de hands free ( eller serbest ) çağrılar için entegre mikrofon bulunuyor. Üründe ayrıca neredeyse tüm elektronik cihazlara kolay bağlantı sağlayan ses girişi de kullanımı kolaylaştıran diğer bir faktör. 2.8 W çıkış gücüne sahip BT2200, sağlam ve su geçirmez bir ürün. Su üstüne bıraktığınızda sizinle birlikte suyun yüzünde kalabiliyor. Dahili şarj edilebilir piliyle istediğiniz yerde müzik dinleyebileceğiniz ürünü, her yere taşımak için kendi askısını kullanabiliyorsunuz. Yerleşik mikrofonu sayesinde hoparlörünüz telefonahizesi görevini de üstleniyor.

Biri sizi aradığında müzik duraklatılıyor ve hoparlör üzerinden konuşabilmeniz sağlanıyor. BT2200, 5 saatlik çalma süresiyle keyfi de kısa kesmiyor. Anti-clipping teknolojisi, pil düşük seviyede olsa bile müzikleri daha yüksek seste ve yüksek kalitede çalabilmenizi sağlıyor. Hoparlörlerinizi bozulmadan dolayı oluşabilecek hasarlardan koruyor. BT2200, özel bir ses sınırlayıcı IC aracılığıyla anti-clipping özelliğini sunuyor. Bu, yükselticiden geçerken müzik sinyalini izliyor ve pikleri yükselticinin aralığında tutuyor, böylece ses seviyesini etkilemeden kesilmelerin oluşturacağı ses bozulmalarını engelliyor. 

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0