Görüş Bildir
Haberler
Peker, Soylu'nun 'Tanırım' Dediği Reşat Hacıfazlıoğlu ile Görüşmesini Yayımladı

etiket Peker, Soylu'nun 'Tanırım' Dediği Reşat Hacıfazlıoğlu ile Görüşmesini Yayımladı

Organize suç lideri Sedat Peker yeni bir video paylaştı. Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk yayınında 'tanırım' dediği  Reşat Hacıfazlıoğlu ile görüşmesini yayımladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker sosyal medya hesabından 'Süleyman Soylu'nun Habertürk canlı yayınında tanırım, arkadaşım dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmem. Bir gram namusun varsa o koltukta oturma' diyerek yeni video yayımladı.

Videoda oldukça samimi oldukları gözlenen Peker ve Hacıfazlıoğlu, Soylu hakkında konuşuyor. Peker, Soylu'nun kendisine yönelik 'pislik' ifadesine tepki gösterirken, Hacıhafızoğlu ise 'Onu ağzından kaçırdı herhalde. Yardımcısı Ahmet abiyle görüştüm 'öyle bir şey yapması mümkün değil ağzından kaçırdı herhalde' dedi' diyor. 

Peker, 'Bu adamın gençliğinden beri emeğimiz var neden böyle yaptı' diye soruyor. Hacıhafızoğlu, 'Sen Ağar'a karşı şey yaptın. Biz 6 ay nöbet tuttuk ilde. Böyle bir şey nasıl yaptı hayret ettim' diye karşılık veriyor.

'Damat beyle düşman olduk durup dururken'

Soylu'dan 'O bizim dönüş biletimizdi' diye söz eden Peker, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile arasının da Soylu yüzünden bozulduğunu öne sürüyor. Peker, 'Durup dururken düşman olduk ona inandık Damat Bey konusunda. Berat Bey konusunda dur dedi durduk yayınla dedi yayınladık' diyor.

"HTS kayıtlarını yayınla"

Peker videonun ardından sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek 'Reşat Hacıfazlıoğlu senle cenazede görüştükten sonra hemen beni arayıp yurtdışına kaç demiş mi? Hts kayıtlarını yayınlayın süslü süleyman' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soylu ne demişti?

Soylu ne demişti?

İçişleri Bakanı Soylu, Fazlıoğlu ile ilgili dün akşamki Habertürk yayınından şunları söylemişti:

'Adalet Partisi binası var daha sonra DYP binası oldu. Burada Reşat Fazlıoğlu'nun burada fisi var. Burada herkes birbirini tanır. Onu tanıyıp tanıyamamak önemli değil; bununla girdiğim ilişki önemli. Benim kendi ilçemde, ilimde, genel başkanlığımda organize suç örgütleriyle, yer altı örgütleriyle bir tek işimi ortaya koysunlar... Mehmet Ağar'ın dayısı Yalçın Akçadağ, onun yerine genel merkez getirdi beni il başkanı atadı. Tam 5,5-6 ay benim ilimi silahlı adamlar bastı. 3 ay belimde silah arkadaşlarımla beraber. Ben sosyeteden gelmiş bir adam değilim. Kimseye sırtımı dayamadım bugüne kadar. Orada üç ay boyunca Tansu Hanım 'Allah'ını seversen burayı bırakma' dedi. İçeri girdiler, silahlı çatışmalar oldu.'

Soylu'nun Reşat Fazlıoğlu'nun yeğeninin düğününde nikah şahidi olduğu ortaya çıkmıştı👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
155
54
16
12
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sizin koltuk sevdanızı sikiyim. “ Onun yüzünden Berat beyle şey olduk. Yayınla dedi yayınladık durdur dedi durdurduk.” Daha başka neler yaptınız acaba çok me... Devamını Gör

Paşa Özkısacık

damadın başını yiyeni buldukkk kardeş sülooo daha ötesi varmı ahahahahahhhahahahah

Pasif Kullanıcı

Bu sene de hava amma dengesiz

Pasif Kullanıcı

osmanlı entrikaları:D taht sevdası yüzünden kardeşlerini gece uykularında boğdurtup öldüren padişahları bile bunlar karşısında aciz kalır:D osmanlı çocukları... Devamını Gör