Görüş Bildir
Haberler
Pegasus Uçağında Yangın Paniği: Yolcular Acil Tahliye Botuyla Çıkartıldı

Pegasus Uçağında Yangın Paniği: Yolcular Acil Tahliye Botuyla Çıkartıldı

Pegasus Havayolları'nın İstanbul - Düsseldorf seferini yapan yolcu uçağı Düsseldorf Havalimanı'na inişinin ardından kule görevlileri uçağın altında duman ve alev gördüğünü söyledi. Bunun üzerine acil terk etme prosedürü uygulanarak yolcular uçaktan tahliye edildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, Pegasus Havayolları'na ait uçak Düsseldorf Havalimanı'na sorunsuz şekilde inişinin ardından park yerine doğru ilerlemeye başladı. Bu arada kule görevlileri uçağın altında alev ve duman gördüğünü söyledi.

İtfaiye ve ambulans uçağın bulunduğu alana geldi

İtfaiye ve ambulans ekipleri tedbir amaçlı olay yerine gelirken, pilot olay nedeniyle acil terk etme prosedürü uyguladı. Yolcular patlatılan slide (acil tahliye botu) ile uçaktan tahliye edildi.

"Misafirlerimizin emniyetli tahliyeleri sağlanmıştır"

"Misafirlerimizin emniyetli tahliyeleri sağlanmıştır"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pegasus Havayolları'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Sabiha Gökçen-Düsseldorf seferini yapan PC1003 sefer sayılı TC-CPU kuyruk tescilli uçağımız, bugün Düsseldorf Havaalanı'na sorunsuz ve emniyetli bir şekilde inişini gerçekleştirmiştir. Park yerine yanaşması esnasında kule tarafından uçak altında alev ve duman görüldüğüne dair ikazda bulunulmuştur. Uçuş ekibimiz, misafirlerimizin emniyeti için acil terk etme prosedürünü devreye sokmuştur ve prosedüre uygun olarak tüm misafirlerimizin emniyetle tahliyeleri sağlanmıştır. Düsseldorf Havaalanı'ndan aldığımız bilgiye göre, uçağımızda müdahale gerektiren herhangi bir durum olmadığı teyit edilmiştir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
68
56
11
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elvan Demir

Pegasus Rus ruleti gibi olmaya başladı

Pasif Kullanıcı

Metro neyse pegasus’ta o.

fruttare

pegasusa neler oluyor böyle

cardiG

tam da bunu yazmaya geldim.