Görüş Bildir
Haberler
Pegasus, CNN Türk'e Uçak Kazasını Yorumlayan Eski Savaş Pilotu Bahadır Altan'ı İşten Çıkardı

etiket Pegasus, CNN Türk'e Uçak Kazasını Yorumlayan Eski Savaş Pilotu Bahadır Altan'ı İşten Çıkardı

Batuhan
07.02.2020 - 15:37

Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkan yolcu uçağıyla ilgili CNN Türk'e açıklamalarda bulunan eski savaş pilotu Bahadır Altan'ın eğitmenlik görevine son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pegasus Havayolları'nda eğitmen ve kontrol hocası olarak çalışan Altan, uçak kazası sonrası yaptığı açıklamaların ardından şirkete çağrıldığını ve 'haklı fesih gerekçesiyle' işten çıkarıldığını söyledi.

Yargıya taşıyacak

Yargıya taşıyacak

Yaptığı açıklamalarda eski savaş pilotu ünvanını kullandığına dikkat çeken Bahadır Altan, işten çıkarılmasında iktidarın baskısı olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Altan, tazminat haklarını haklı fesih gerekçesiyle alamadığını, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.

Ne olmuştu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altan, 'Ülke olarak bir duralım. Biz hala 3. havalimanındayız, hala kanal açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. Deprem bekliyor İstanbul'u. Buna hazırlanalım bir duralım. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim olmak gerekiyor. Azıcık duralım.' ifadelerinin ardından yayından alınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
465
58
32
22
17
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yokitozakura

Haklı olan herkesi susturmaya çalışıyorlar. Sunucu nasıl da korkuyor değil mi? Korkar tabi. Ya onu da işten atarlarsa ? Paranın onuru satın aldığı bir devird... Devamını Gör

semih yurdakul

haklı? kaza hakkında en ufak bir detay vermeden kaza üzerinden 3. havalimanı ve kanal eleştirmesi.... çoooook ilginç...

PINAR

DİKDATÖRÜMÜZ YİNE HERKESİ SUSTURMAYI BAŞARMIŞ EZMEYE DEVAM BAŞ KALDIR YİYORSA!!!!

unclebukowski

Böylesine büyük kurumsal firmalarda şirketin bilgisi olmadan hiç bir yayın kuruluşuna çıkıp konuşamazsınız. Şirket çalışanının iş akdini tek tarafı feshedebi... Devamını Gör