Görüş Bildir
Haberler
Pazartesi Sendromunun Önüne Geçecek 10 İlginç Ofis Ürünü

Pazartesi Sendromunun Önüne Geçecek 10 İlginç Ofis Ürünü

Sevgiliye Hediyeler
04.08.2014 - 13:07 Son Güncelleme: 06.08.2014 - 11:41

Herkes bir pazartesi sendromu türküsü tutturmuş gidiyor arkadaş! :) O sendromu pazartesiye yüklemekten de öte psikolojimize yüklesek ortada sendrom diye bir şey kalmayacak. Amma illa 'Ben o sendromu hakkıyla yaşayacağım' diyorsanız size destek olmayı borç biliriz. Destekten kastımız, pazartesi sendromunuza iyi gelebilecek fikirler sunabiliriz manasındaydı.. Mesela işe, ofisinize renk katacak ürünleri belirlemekle başlayabilirsiniz. Eee o zaman daha ne duruyoruz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Sandalye Şeklinde Telefon Tutucu

1-) Sandalye Şeklinde Telefon Tutucu

Masa başında çalışanlar, hele ki döner sandalyede oturuyorlarsa bu ürüne eminiz hayran kalacaklar. Üzerine telefonunuzu koyabileceğiniz bu minyatür sandalye masanıza renk katacak.

2-) Şırınga Kalem

2-) Şırınga Kalem

İş yerinde kalemle sürekli haşır neşir olmak zorundaysanız ve sıradan kalemler size de sıkıcı gelmeye başladıysa şırınga kalem derdinize derman olacak. Çalıştığınız ofiste en eğlenceli masanın sizin masanız olmasını istiyorsanız ufaktan çalışmalara başlasanız iyi edersiniz :)

3-) İçecek Şapkaları

3-) İçecek Şapkaları

Hem işinizi yapıp hem de bir şeyler yudumlamaya ne dersiniz? Hem de tüm bunları yaparken işlerinizin hiç aksamayacağı garantisini veriyoruz. Bu içecek şapka sayesinde çalışmak artık çok daha keyifli..

4-) Masaj Yapan Kalem

4-) Masaj Yapan Kalem

Çalışırken kendinizi yorgun hissettiğiniz anlarda 'Biri gelse de başıma masaj yapsa' cümlesini sıklıkla kurarsınız. Masaj yapan kalem, iş stresinden kaynaklanan tüm baş ağrılarınızı almak için emrinize amade..

5-) Kişiye Özel 'Bir Hafta Böyle Geçti' Ürünleri

5-) Kişiye Özel 'Bir Hafta Böyle Geçti' Ürünleri

Pazartesi sendromunu kanının son damlasına kadar yaşayan iş arkadaşınıza, üzerine ismini yazdırabileceğiniz bu kupa bardağı hediye ederek ona unutamayacağı bir sürpriz yapmaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-) Klavye Korsanları

6-) Klavye Korsanları

İşinizin yoğun olduğu dönemler neyi ne zaman yapacağınızı karıştırmanızdan daha doğal ne olabilir ki! Bir sonraki gün ne yapacağınızı size hatırlatacak bu klavye korsanları sağ kolunuz olmanız konusunda oldukça istekliler..

7-) Mini Alışveriş Arabası

7-) Mini Alışveriş Arabası

Masanızda dağılan kalemleri, minik eşyaları hatta telefonunuzu taşımayı görev edinecek mini alışveriş arabasına hayran kalacaksınız. Alışveriş yapmayı seven, Bim'den, Carrefour'dan çıkmayan arkadaşlarınıza böyle ilginç hediyeler vererek onları şaşırtabilirsiniz.

8 -) Kişiye Özel Kaset Mousepad

8 -) Kişiye Özel Kaset Mousepad

Nostaljiyi bugünlere taşımak isteyen herkes, kaset tasarımlı, üstüne üstlük üzerine isim yazdırılabilen kişiye özel bu mousepadin sahibi olmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerdir.

9-) Sebze Kalemler

9-) Sebze Kalemler

Siz de pazartesi günleri diyete başlayanlardansanız, sebze kalemler sayesinde kendinizi motive edebilir, diyetinize sadık kalmanız gerektiğini bu kalemleri gördükçe kendinize hatırlatabilirsiniz :)

10-) Robot USB Vantilatör

10-) Robot USB Vantilatör

Sıcak havalara robot usb vantilatör ile meydan okumaya hazır olun! Ağustos sıcaklarında kavrulurken vantilatör, klima gibi cihazları nimet saydığımız şu günlerde, çalışırken size destek olacak bir mini vantilatöre hayır diyemeyeceğinizi düşünüyoruz :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın