Görüş Bildir
Haberler
Patron Çıldırdı Dedirten 10 Anneler Günü Hediyesi

Patron Çıldırdı Dedirten 10 Anneler Günü Hediyesi

Buldumbuldum
07.05.2014 - 09:27 Son Güncelleme: 07.05.2014 - 11:03

Anneler gününe son 3 gün kaldı ve siz hala annenize ne hediye alacağınıza karar veremediniz mi? Sadece annemiz için değil, kime hediye alırsak alalım önceliklerimiz arasında alacağımız ürünün fiyatının bütçemizi aşmaması geliyor. Anneler her şeyin en güzelini hak ediyor elbette, gönül ister ki en pahalı hediyeleri annemizin ayakları altına serelim. Ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor. Biz de hesabını çarşıya uyduramayanlara özel olarak, patron çıldırmış diyebilecekleri, fiyatı en uygun anneler günü hediyesi fikirlerimizi paylaştık. Bütçenizi sarsmayacak bu hediyeler sayesinde anneler gününde annenizin yüzündeki tatlı tebessümün sebebi olabileceksiniz :)

1-) Kişiye Özel Dişi Kuş Ürünleri

1-) Kişiye Özel Dişi Kuş Ürünleri

'Yuvayı dişi kuş yapar' sözünden esinlenerek tasarlanmış kişiye özel dişi kuş ürünleri evin neşeli olan annelerin eminiz çok hoşuna gidecek. Magnet, duvar saati, masa saati, bardak altlığı, kupa bardak gibi farklı ürünlere basılabilen dişi kuş ürünlerine istediğiniz yazıyı yazdırmanız mümkün.

2-) Sihirli Yumurta

2-) Sihirli Yumurta

Annelerimiz bize daima sevgiyi öğretti.. Annelerin çocuklarına ektiği sevgi tohumlarını hatırlatacak bu sihirli yumurta anneler gününün en ilginç hediyesi olmaya geliyor. Tohumundaki sihri fasulyesine sevgi dolu bir mesaj aracılığıyla yansıtan sihirli yumurta, annenize onu ne kadar sevdiğinizi gösterebileceğinizin en ilginç yolu..

3-) Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

3-) Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Annelerin söylemekten bıkmadıkları klasik sözlerinin sonu yok elbet ama en genel olanlarının yer aldığı bu kupa bardak, annenizin alabileceği en eğlenceli hediyelerden biri.. Bu kupa bardağın üzerindeki metinlerini sizin belirleyebileceğiniz kişiye özel versiyonu da bulunmaktadır.

4-) Aileye Özel Fotoğraflı Amerikan Servis

4-) Aileye Özel Fotoğraflı Amerikan Servis

Ailecek yenilen yemeklerin lezzeti bambaşkadır. Annenize her daim sizi hatırlatacak, üzerinde fotoğraflarınızın bulunduğu bir Amerikan servis hediye etmeye ne dersiniz? Aileye özel fotoğraflı Amerikan servisin, işi ya da okulu gereği annesinden uzakta olanların anneler günü hediyesi olarak verebileceği en güzel hediyelerden biri olduğunu düşünüyoruz.

5-) Anneler Günü Hediyesi Mini Plaketler

5-) Anneler Günü Hediyesi Mini Plaketler

Anneler gününde annenize vereceğiniz hediyenin duygularınıza tercüman olabilecek bir ürün olmasını istiyorsanız beş farklı modeli bulunan bu plaketler tam da size hitap ediyor.

6-) Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak

6-)  Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak

Kadınlar kendilerine iltifat edilmesini severler. Sabah uzunca çay keyfi yapan annenizi, bugün çok güzelsin kupa bardak sayesinde istisnasız her gün mutlu etmeniz mümkün.. Her anne güzeldir elbet ama herkesin annesi kendisine herkesinkinden daha güzel :)

7-) Kişiye Özel Oval Makyaj Aynası

7-) Kişiye Özel Oval Makyaj Aynası

Annenize, üzerinde kendi fotoğrafının basılı olduğu bir makyaj aynası hediye ettiğinizde kim bilir ne kadar da mutlu olur? Sizin anneniz de ayna karşısında bolca vakit geçiriyorsa kişiye özel oval makyaj aynası nokta atışı bir hediye seçeneği olacak.

8-) Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

8-) Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

Anne olma sabrını gösterdiği için her anne ödülü hak eder. Annenize, 2014 anneler gününde her zaman verdiğiniz hediyelerden farklı bir şeyler almak istiyorsanız, üzerinde 'Yılın En İyi Annesi', 'Yılın En Fedakâr Annesi' vb. yazılar yazan bir oscar başarı heykeli hediye edebilirsiniz.

9-) Annelere Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Anahtarlık

9-) Annelere Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Anahtarlık

Hediyenizin evin bir köşesinde durması yerine, annenizin kullanabileceği bir şeyler olması taraftarıysanız bir tarafına annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz diğer yüzüneyse annenizi ne kadar çok sevdiğinizi belirten özel bir metin yazdırabileceğiniz bu anahtarlık verebileceğiniz küçük ama en anlamlı anneler günü hediyelerinden biri..

10-) Annelerin En Çiçeğine Ürünler

10-) Annelerin En Çiçeğine Ürünler

Siz de  anneler gününde annesine klasik olarak çiçek almaktan sıkılanlardansanız annelerin en çiçeğine ürünleri imdadınıza yetişiyor. Duvar saati, kupa bardak, ahşap tepsi, Amerikan servis gibi farklı ürünlere de basılabilen bu tasarımda annenizin fotoğrafı da yer alacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın