Görüş Bildir
Haberler
Patlama Sesleriyle Uyandılar: Rusya Odessa'ya Füze Saldırısı Düzenledi

Patlama Sesleriyle Uyandılar: Rusya Odessa'ya Füze Saldırısı Düzenledi

Ukrayna'nın güneybatısında bulunan Odessa halkı bugün patlama sesleriyle uyandılar. Yetkililerden yapılan açıklamaya göre Rus'ya şehrin kimi bölgeleri füzelerle vuruldu. Rusya Savunma Bakanlığı ise kentteki bir petrol rafinerisi ve akaryakıt depolama tesislerine hava saldırısı düzenlendiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ukrayna'nın güneybatısında bulunan kritik liman kenti Odessa'da bu sabah patlama sesleri duyuldu. Yerel yetkililer, Rus füzelerinin Odessa'yı vurduğunu söyledi.

Odessa Belediye Meclisi’nden yerel yetkililerin Telegram hesaplarından yaptıkları açıklamasına göre, saldırıların ardından şehrin kimi bölgelerinde yangın çıktı. Rusya'nın fırlattığı füzelerden bazıları ise hava savunma sistemleri tarafından imha edildi.

Bratchuk, 'Şu anda durum kontrol altında, gerekli birimler bölgeye intikal etti. Detaylar daha sonra açıklanacaktır' ifadelerini kullandı.

Rusya'dan açıklama geldi

Rusya'dan açıklama geldi

Hava saldırısına ilişkin Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Rus haber ajansı Interfax'ın aktardığına göre, 'Rusya Savunma Bakanlığı, Odessa'da petrol rafinerisi ve üç akaryakıt depolama tesisinin yüksek hassasiyetli füzelerle yok edildiğini açıkladı' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lord

Ukrayna putuni yok edecek haberiniz yok. Vietnam gibi bataktan çıkamayacaksınız.