Görüş Bildir
Haberler
Paranın Gözü Kör Olsun: Kıyafet ve Eşyalarıyla Büyükleri Bile Kıskandıran 13 Ünlü Çocuğu

etiket Paranın Gözü Kör Olsun: Kıyafet ve Eşyalarıyla Büyükleri Bile Kıskandıran 13 Ünlü Çocuğu

Fulin
17.08.2018 - 12:06

Zengin ve şöhretli ailelerin çocuklarının diğer çocuklardan farklı imkanlara sahip olması elbette tuhaf değil. Bu acımasız dünyanın bir kuralı ve ne yazık ki bebekler bile eşit değil. Ancak bazı aileler çocuklarını şımartmanın dozunu biraz abartıyor. Ünlülerin, henüz para ve şöhret kavramını bilmeden zenginliğe boğdukları çocuklarından bahsediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Suri Cruise

1. Suri Cruise

Tom Cruise ve Kate Holmes'un 2006 doğumlu kızları Suri, daima tasarımcı kıyafetleri giyen ve sürekli bu yönüyle göz önünde olan belki de ilk ünlü çocuğuydu. İkinci doğum günü için 100.000 dolarlık bir parti verilmişti, 150.000 dolar değerinde bir kıyafet ve ayakkabı dolabı vardı. Katie Holmes tüm bunlara rağmen Suri'nin normal bir çocukluk geçirmesine çok önem verdiğini açıklıyor.

2. Willow ve Jaden Smith

2. Willow ve Jaden Smith

Will ve Jada Pinkett Smith'in çocukları olarak gösteri dünyasına çok küçük yaşlarda girerek yıllık gelirlerini 8'er milyon dolar yapmayı başardılar.

3. North West

3. North West

Kim Kardashian ve Kanye West'in kızı olarak şöhretin içine doğan North West annesi gibi bebekliğinden beri sadece ünlü tasarımcıların elinden çıkma kıyafetler giyiyor. Taktığı çantaların her biri binlerce dolar değerinde.

4. Penelope Disick

4. Penelope Disick

Kourtney Kardashian'ın 6 yaşındaki kızı Penelope de Kardashian ailesinin lüksünü en iyi gösteren örneklerden biri. Küçük kızın kendine ait bir iPhone X'i olması geçtiğimiz günlerde oldukça tartışılmıştı.

5. Stormi Webster

5. Stormi Webster

Kardashian ailesinin en küçük üyelerinden Stormi henüz 6 aylık olsa da, dünyanın en popüler isimlerinden birinin kızı olarak medyanın ilgi odağı. Şimdiden pahalı bir ayakkabı koleksiyonu olan Stormi'nin ilk çantaları da şimdiden hazır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde çanta odasını (evet çanta odası) kameralara açan Kylie Jenner Stormi'nin kullanacağı ilk çantaları gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde çanta odasını (evet çanta odası) kameralara açan Kylie Jenner Stormi'nin kullanacağı ilk çantaları gösterdi.

27.000 dolarlık mini bir Hermès Birkin ve yine binlerce dolar değerinde mini bir Louis Vuitton Stormi'nin büyüyüp de koluna takması için hazır bekliyor.

6. Blue Ivy Carter

6. Blue Ivy Carter

Gösteri dünyasının en popüler çocuklarından biri de elbette Beyoncé ve Jay-Z'nin ilk çocukları Blue Ivy. Özel tasarım kıyafet ve çantalara düşkün olan Blu Ivy, tıpkı bu 10.000 dolarlık Michka Aoki gibi özel elbiseler giyiyor. İkinci doğum günü için bir ada kiralanmış ve 200.000 dolar harcanmıştı.

7. Asahd Khaled

7. Asahd Khaled

DJ Khaled 1 yaşıındaki oğluna 34.000 dolarlık bir Rolex hediye etti. Asahd'ın üzerine titreyen ünlü prodüktör onu inanılmaz derecede şaşaa içinde büyütüyor.

8. Emme ve Max Muniz

8. Emme ve Max Muniz

Jennifer Lopez ve Marc Anthony'nin 10 yaşındaki ikiz çocuklarının bugüne kadar ne kadar lüks yaşadıklarını anlatmak için beşiklerinden bahsetmek bile yeterli. Doğduklarında 600 ilmekli özel Mısır pamuğundan çarşaflar ve pırlantalı çıngırak oyuncaklarla süslü beşiklerde yattılar.

9. Harper Seven Beckham

9. Harper Seven Beckham

Beckham ailesinin tüm çocukları elbette maddi anlamda muhteşem bir hayat yaşıyor, ancak ailenin en küçüğü ve kız olması sebebiyle ilgi yedi yaşındaki Harper'ın üstünde. Dünyaca ünlü defilelerin ön sıra konuğu olan Harper daima tasarım giyiniyor. Doğduğunda ailesi tüm çocuklar için 50.000 dolara bir ağaç ev almıştı. İlk doğum günü de 79.000 dolara mal olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Paris ve Prince Jackson

10. Paris ve Prince Jackson

Michael Jackson'ın çocuklarının sanatçının mirasından yıllık 8 milyon dolar alma hakkı var. Bu parayla lüks bir yaşam süren kardeşlerden 21 yaşındaki Prince üç ayrı kız arkadaşına her biri 50.000 dolarlık özel yapım mücevherler hediye etmesiyle haber olmuştu.

11. Louis Bullock

11. Louis Bullock

Hollywood'un en zengin isimlerinden biri olan Sandra Bullock'un 2010'da üç aylıkken evlat edindiği Louis için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı görülüyor. Andy Warhol'ın 'Peaches' eserini oğlu için satın alan Sandra Bullock, çocuğunun bezlerini tasarım çantalarda taşırken görüntülenmişti.

12. Zachary ve Elijah Furnish John

12. Zachary ve Elijah Furnish John

Elton John ve partneri David Furnish çocukları için kesenin ağzını sonuna kadar açıyor. Sadece Zachary'nin bakımı için 2.000.000 dolar harcandığı belirtiliyor. Bir keresinde David Furnish'in bir odayı tavana kadar hediye doldurması yüzünden Elton John hiçbir çocuğun bu kadar çok şeye sahip olmaması gerektiğini düşünerek hediyeleri bir gemiyle Ukrayna'daki bir yetimhaneye göndermiş.

13. Shiloh, Vivienne, Pax, Maddox, Knox ve Zahara Jolie Pitt

13. Shiloh, Vivienne, Pax, Maddox, Knox ve Zahara Jolie Pitt

6 çocuk için yıllık ortalama 10.000.000 dolar harcanıyor. Bu paranın büyük bölümü onların seyahati (özel jetler) ve yardımcılara gidiyor. Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında son günlerde yaşanan maddi kavganın önemli bir parçasını bu harcamalar oluşturuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
628
334
231
60
29
24
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın