Görüş Bildir
Haberler
Paranı En Çok Neye Harcıyorsun?

etiket Paranı En Çok Neye Harcıyorsun?

Nereye gidiyor bu kadar para sorusunun cevabını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Hangi alanda çalışıyorsun?

4. Hayalindeki tatili bize tanımlar mısın?

5. Diyelim ki en yakın arkadaşlarınla beraber bir proje yaptınız ama neredeyse her şeyini sen halletin, patronun takım arkadaşlarını değerlendirmeni istedi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dışarı çıkmayı ne kadar seviyorsun. Bizim için puanlar mısın?

7. Hayatını kim için feda edersin? Bir seçim yap!

7. Hayatını kim için feda edersin? Bir seçim yap!

8. Son olarak parayla saadet olur mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Makyaj malzemelerine!

Makyaj malzemelerine!

Senin bütçenin çoğu makyaj malzemelerine gidiyor. Makyaj malzemeleri resmen senin cüzdanındaki kara delik! Evde olsa bile gördükçe dayanamıyorsun ve bir anda kendini mağazada buluyorsun. Para biriktirmek istiyorsan önceliğin bu alışkanlığından kurtulmak olmalı!

Dışarıda yemek yemeye!

Dışarıda yemek yemeye!

Paranın yarısından fazlasını dışarıda yemek yemeye harcıyorsun. Evde mis gibi annenin yemekleri varken ne gerek var dışarıda yemeye? Hem dışarıda yediklerin sağlığına da zarar. İçine ne koyuyorlar nasıl pişiriyorlar belli değil. Tamamen bitir demiyoruz ama en azından sıklığı azalt. Hem sağlığın hem de cüzdanın için bunu yapman şart!

Kıyafet alışverişine!

Kıyafet alışverişine!

Giyim mağazaları senin sayende her geçen gün daha da büyüyor :) Aldanma artık şu koskocaman yazan indirim tabelalarına. Hayır dolabında kıyafetten kapanmıyor artık. İhtiyacın olduğunda çık bir kere de al. Ama sen her dışarı çıktığında bu bataklığa düşüyorsun. Bu alışkanlığından kurtulursan çok güzel bir şekilde para biriktirebilirsin!

Alkol ve sigaraya!

Alkol ve sigaraya!

Maalesef paranın büyük bir kısmı alkol ve sigara harcamalarına gidiyor. Bu alışkanlıklarından vazgeçersen her şeyden önce daha sağlıklı bir insan olacaksın. Tamamen bırakamasan da en azından azaltmayı denemelisin. Sonrasında zaten benim neden bu kadar çok param var diye düşünmeye başlayacaksın :)

Ulaşım!

Ulaşım!

Sen paranın çoğunu ulaşımda harcayıp bitiriyorsun. Yürüme mesafesinde olan yerlere taksi kullanıyorsun. Aynı rotada daha ucuza toplu ulaşım varken sen yine taksi kullanıyorsun. Yani paran olsa helikopterle gidecek kadar rahatına düşkünsün o kadar diyelim :) Biraz daha fazla toplu ulaşım kullanırsan senin de paran birikebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
677
257
150
136
84
69
69
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?