Görüş Bildir
Haberler
Paralel Evrende Hangi Ülkede Yaşıyorsun?

etiket Paralel Evrende Hangi Ülkede Yaşıyorsun?

Bu testi çöz ve seçimlerine göre sana paralel evrende hangi ülkede yaşadığını söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyleyebilir misin?

3. Seni en iyi çağrıştıran mevsim hangisi?

4. Şu an olmak istediğin yeri öğrenebilir miyiz?

5. Peki şu an olsa da yesek dediğin lezzeti seç desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir ulaşım şekli seç desek?

7. Kaç farklı dilde konuşabiliyorsun?

8. Hayatın boyunca Türkiye dışında kaç farklı ülke gördün?

9. Son olarak bu kahvelerden birini seçmeni istesek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İtalya!

İtalya!

Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, çünkü kendisi şu sıralar scooter'ı ve bisikletiyle İtalya sokaklarını keşfetmekte. Daha önce kimseciklerin keşfedemediği yeni yerleri gezmek için yola koyulmuşsun anlaşılan. Başında hasır şapkan elinde yelpazen... Ver elini İtalya.

Finlandiya!

Finlandiya!

İçini donduracak bir haberimiz var! Şu an paralel evrende kuzey ışıklarını izliyor olabilirisin, hatta belki de kutup hayvanlarını kurtarmak için gönüllü gitmiş ve yerleşmiş de olabilirsin. Yani anlayacağın 'Yok artık daha neler! Ben böyle bir hayat yaşıyor olamam.' dediğin noktadayız.

Amerika!

Bu evrende nasıl ki deniz, kum, güneş üçlüsünden vazgeçemiyorsan, paralel evrendeki hayatında da bunlardan uzak değilsin; merak etme. Bolca geziyor, bolca öğreniyorsun. Dünyanın başka bir boyutunda da olsa huylu huyundan vazgeçmiyor demek ki :)

Meksika!

Meksika!

Ay ay ay! Paralel evrende Meksika yerlisiymişsin de haberimiz yokmuş. Gezmeyi çok sevmiyorsun, daha çok işinle meşgul olmaktan hoşlanıyorsun. Çok belli etmesen de içinde çok hareketli bir çocuk var, seni bu ciddi görünümünden uzaklaştırmayı başaran ve meşhur festivallerin vazgeçilmezi olmanı sağlayan.

Maldivler!

Maldivler!

Paralel evrende cennettesin! Herkesin gelmek için dünyanın parasını verdiği yerde sen hayatını yaşıyorsun. Okyanusa doğru inen kaydırağın mı desem, suya girdiğindeki renk cümbüşü ve yavru köpek balıkları mı desem? Bu dünyadaki stresten eser yok, e tabii keyfine diyecek de yok.

Almanya!

Almanya!

Almanya deyince akla gelen ilk şey bira belki ama senin için Almanya deyince aklına ilk gelen şey kesinlikle patenlerin ve kaykayın, özellikle de havalar soğumaya başlayınca. Onlar olmadan sokağa dahi çıkmıyorsun. Evinden uzaklara gitmeyi çok sevmiyorsun, bu yüzden de toplu taşıma veya taksi gibi araçlara da ihtiyaç duymuyorsun.

Hollanda!

Hollanda!

Paralel evrende tercihini trafiksiz yollar ve hoşgörüden yana kullanmışsın anlaşılan. Bu şirin ülkenin laleleri, kanalları, bisikletleri seni çok büyülemiş olsa gerek.

Japonya!

Japonya!

Sen çatal bıçağı bırakıp chopstick kültürüne geçmişsin anlaşılan. İlkbaharda açmaya başlayan Sakura ağaçları evinin verandasını ne de güzel sarmış öyle. Evinin yakınında da seni şehir merkezine ulaştıracak tren var. Görülen o ki gürültüden uzak, sessiz sakin bir yaşantın var.

İngiltere!

İngiltere!

Seviyorsun sen serçe parmağını kaldırıp çay yudumlama olayını. Bu yağmurlu ve bulutlu havalar ise tam senlik! Bu havalarda metroya binmek ise hiç sana göre değil. Sen olabildiğince açık havada durmayı, eline kahveni alıp havanın o tatlı serinliğini hissetmeyi seviyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
211
118
85
31
27
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gorky

paralel evrendeki kaderim bu evrende espresso mu americano mu içeceğime bağlı çok heyecanlı(!)

3-4 dil konuşabilme seçeneğini seçip de hiç yurt dışına çıkmamış olmak da ayrı koydu. Para istiyorum artık. :D

hakan

istemsiz güldüm ... asdasdasasd :)

diantus

en azından paralel evrende başka bi ülkedeyiz be abi