Görüş Bildir
Haberler
Pamukkale Üniversitesi Rektöründen Danışmanın Gelinine Kadro

Pamukkale Üniversitesi Rektöründen Danışmanın Gelinine Kadro

Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) kişiye özel ilana getirdiği sınırlamaya rağmen bu durum hâlâ devam ediyor. Eski Rektör Hüseyin Bağ’ın eşine özel kadro açması nedeniyle görevden alındığı Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) yeni rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan döneminde de değişen bir şey olmadı. Bu kez rektör danışmanının gelinine kadro açıldı. Kutluhan'ın danışmanı Prof. Mehmet Akgün'ün gelini A.A. kişiye özel ilanla kadroya yerleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

D20 Haber’de yer alan habere göre 17 Eylül 2021 tarihli Resmi Gazete'de PAÜ'ye bağlı meslek yüksekokullarına öğretim görevlisi alımıyla ilgili ilan yayımlandı. Bu ilanın Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na alınacak öğretim görevlisiyle ilgili bölümde yer verilen şartlar tek kişiyi işaret etti.

Özel şartlar kondu

Özel şartlar kondu

İlanda, Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun Tıbbi Hizmetler ve Tekniker Bölümü Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programında açılan kadro için başvuru yapacaklarda aranan özel şarta da yer verildi.

O şart ise 'tıbbi laboratuvar ve periodentoloji ile ilgili bilimsel çalışmaları ve doktora derecesine sahip olmak' şeklindeydi.

Söz konusu için başvurular 17 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında alındı

Söz konusu için başvurular 17 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında alındı

14 Ekim’de yapılan sınava girmeye hak kazanan tek isim Kutluhan'ın danışmanı Prof. Dr. Mehmet Akgün'ün gelini A.A. oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
8
5
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın