Görüş Bildir
Haberler
Özışık Kardeşlerin Evinde Polis Araması

Özışık Kardeşlerin Evinde Polis Araması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gazeteciler Hadi ve Süleyman Özışık hakkında yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Haber'in aktardığına göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat yazarak, Özışık kardeşlerin ikametlerinde arama yapılması için talimat yazısı gönderdi.

Harekete geçen İstanbul Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özışık kardeşlerin ikametlerinde arama gerçekleştirdi. Özışık kardeşlere ait iki bilgisayar ve iki cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.

Ne olmuştu?

Gazeteci Hadi Özışık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile organize suç örgütü lideri Sedat Peker arasında 'arabulucu' olduğu iddiasını yalanlamıştı. Bunun üzerine Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı iki görüşmenin video kaydını yayınlamıştı. Görüşmede Hadi Özışık'ın İçişleri Bakanı Soylu ile görüşenin kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylediği görülmüştü.

Özışık kardeşleri Sedat Peker ile bir olup kendisine kumpas kurmakla suçlayan Soylu, haklarında suç duyurusunda bulunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
21
8
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Sülo talimatıyla "tüm deliller karartılıyor" ..... ..... 🤪😡😠

Emre yegül

BUNLARIN GAZETECİLİKLE UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ OLMADIĞINI AKPLİ OLMAYAN HERKES BİLİR!