Görüş Bildir
Haberler
Öz Kızının Aracını Yoldan Çıkartıp 10 El Ateş Ederek Öldürmüştü: 'Sırf Annesi Kahrolsun Diye Yaptım'

etiket Öz Kızının Aracını Yoldan Çıkartıp 10 El Ateş Ederek Öldürmüştü: 'Sırf Annesi Kahrolsun Diye Yaptım'

Balıkesir’in Havran ilçesinde öz kızının otomobiline arkadan çarpıp yoldan çıkardıktan sonra 15 el ateş ederek öldüren baba, cinayeti sırf annesinin kahrolup üzülmesi için işlediğini söyledi. Baba tutuklanırken, Gülnur Yılmaz’ın cenazesi ailesine teslim edildi.  Öte yandan, olay sırasında araçta bulunan Yılmaz’ın 2 sınıf arkadaşı da hastanede tedavi altında.

İHA'nın aktardığı habere göre, baba Mustafa Ali Yılmaz’ın verdiği ilk ifadesinde cinayeti sırf 'annesi kahrolsun, üzülsün' diye işlediğini söylediği öğrenildi. Yılmaz'ın mahkemede verdiği ifadesinde ise takip ettiği kızı Gülnur Yılmaz'a selektör yaptığını, ancak durmayınca arkadan yavaşça çarptığını anlattı.

Acı çekmemesi için öldürmüş

Acı çekmemesi için öldürmüş

Mustafa Ali Yılmaz, kaza yapınca araçtan inip, yanına gittiğini söyledi. Yılmaz, araçta boşanma aşamasındakı eşini göremediğini, kızının yanında 2 kız arkadaşının bulunduğu ifade etti. Araçtan inen kızının annesiyle ilgili kendisini tahrik eden sözler sarf ettiğini, bunun üzerine de ruhsatlı silahını çıkarıp, ayağına tek el ateş ederek yaraladığını kaydetti. Mustafa Ali Yılmaz, yere düşen kızı Gülnar'ın kanlar içinde kaldığını ve ayaklarının titrediğini görünce de acı çekmemesi için 10 el daha ateş edip öldürdüğünü iddia etti. Baba Yılmaz, amacının eşini bulmak olduğunu, kızını öldürdüğü için pişmanlık duyduğunu söylediği ifade edildi.

Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi

Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi

Öte yandan, genç kızın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu Morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Hatay’ın Dörtyol ilçesinde göz doktoru olan ağabeyine teslim edildi.

İzmir’e götürülen cenaze Narlıdere ilçesi Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip toprağa verildi. Gülnur Yılmaz’a ait otomobil içerisinde cinayete tanık olan yaralı 2 arkadaşı hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu. Jandarmanın olayla ilgili tahkikatı sürüyor.

28 yaşındaki Gülnur Yılmaz, annesinin yerini söylemediği gerekçesiyle babası tarafından öldürülmüştü👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
421
113
79
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jey

Bütün karısını döven adamlar bunu yapacak potansiyelde adamlar. Sığınma evlerine bu herifler kapatılsın! Çok ciddi söylüyorum şiddet uygulayan ve bu tür tehd... Devamını Gör

Cansu Yakupoğlu

o annesiydi de sen neyiydin acaba, o kadının evladı da senin neyin oluyordu o kızcağız? Allah belanızı versin, nefes alamıyorum artık böyle haberleri görünce...

Marv

nasıl bir orospu çocuğumuyşun sen intikam için insan çocuğunu öldürür mü amk