Görüş Bildir
Haberler
Oyunculuk Performansları Göz Önüne Alındığında Hak Ettikleri İlgiyi Görmeyen 17 Aktris

Oyunculuk Performansları Göz Önüne Alındığında Hak Ettikleri İlgiyi Görmeyen 17 Aktris

EC was here.
07.05.2017 - 11:43

Oyunculuk yeteneği olmadan dünyaca ünlü olabilen isimler varken bu oyuncuların çok daha iyi yerde olmaları gerekiyordu.

Erkek oyuncular hemen şurada:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tilda Swinton

1. Tilda Swinton

Müthiş filmlerde birbirinden çok farklı karakterleri canlandırabilen nadir oyunculardan. Buna rağmen şöhret çizgisinin bir miktar altında seyrediyor; ama olsun, kendine has sağlam bir kitlesi var. 👊

2. Mélanie Laurent

2. Mélanie Laurent

Klasik bir Fransız kadını karizmasına sahip. Soysuzlar Çetesi'nin ardından 'yıldız oyuncu' seviyesine gelmeyi hak ediyordu.

3. Michelle Williams

3. Michelle Williams

Dawson's Creek ekibinden geriye kalan en iyi şey. Öncesinde de ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyorduk ama Manchester by the Sea ile bir kez daha gösterdi ki kesinlikle olduğu yerden daha fazlasını hak eden bir oyuncu.

4. Rosamund Pike

4. Rosamund Pike

Pride & Prejudice sonrasında daha fazlasını umsak da belli bir çizgide ilerleyebildi. Gone Girl'ün ardından bu sefer kesin istikrar gelecek derken yine sallantıda gittiği söylenebilir. Seviyoruz. 💛

5. Vera Farmiga

5. Vera Farmiga

Daha çok The Departed'daki ve Up in the Air'daki rolleriyle büyülemişti. Olgun, kendinden emin bir oyunculuk sergiliyor her defasında. Neyse ki The Conjuring serisi sayesinde daha ön planda kendine yer bulabildi, yine de daha fazlasına layık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Brit Marling

6. Brit Marling

Onu kıyıda köşede kalmış bilim kurgu filmlerinde görebiliyoruz daha çok. Bu filmlerin senaryosunu da yazıyor üstelik. Tam bir yetenek ama büyük filmlerde göremedik henüz.

7. Thandie Newton

7. Thandie Newton

Başta Crash olmak üzere oyunculuğu takdir edilesi bir isim. Geçtiğimiz yıl Westworld'de harikalar yaratınca kendini bile aştı.

8. Rebecca Hall

8. Rebecca Hall

The Prestige'de görmüştük ik olarak, tabii burada Scarlett'in gölgesinde kalmıştı. Sonrasında Vicky Cristina Barcelona'da izledik, yine Scarlett'in gölgesinde kaldı. Ardından The Town, The Awakening, The Gift gibi filmlerle gerçek bir oyuncu olduğu güvenini verdi. Geçtiğimiz yıl Christine filmiyle şahane bir iş çıkarmıştı, çok fazla konuşan olmasa da.

9. Glenn Close

9. Glenn Close

Cruella karakteriyle ikonlaşsa da, 6 defa Oscar'a aday olan büyük ustalardan. Üstelik bu adaylıklarının 5'ini 7 yıl içerisinde aldı. En efsane rolü Fatal Attraction'dır, son yıllarda Albert Nobbs filmiyle kalitesini bir kez daha göstermiştir.

10. Jennifer Jason Leigh

10. Jennifer Jason Leigh

The Hateful Eight filmindeki oyunculuğu karşısında saygıyla eğiliyoruz. Kıymeti bilinmeli bu kadının.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Emily Mortimer

11. Emily Mortimer

İngiliz filmlerinin o mahzun yüzlü kadını. 90'lardan bu yana belli bir çizgide ilerledi, keşke o çizgi biraz daha yükselebilseydi.

12. Carla Gugino

12. Carla Gugino

Arka planlarda görünüp görünüp kendine hayran bırakmayı başaran bir kadın. ❤️

13. Catherine Keener

13. Catherine Keener

Çoğu zaman cool bir kadını canlandırır, bir yıldız isim olmasa da kendini sevdirmeyi her zaman başardı.

14. Naomie Harris

14. Naomie Harris

28 Gün Sonra filmiyle çıkış yapmasının ardından Karayip Korsanları'ndaki Tia Dalma rolüyle yükselişe geçmişti. Sonra bir duraklama dönemine girmişken Moonlight'taki etkileyici performansıyla birlikte aslında ne kadar kaliteli bir isim olduğunu gösterdi. Birkaç yıl içinde hak ettiği yeri bulacaktır.

15. Maggie Gyllenhaal

15. Maggie Gyllenhaal

Genellikle naif rollerde görüyoruz bu han'fendiyi. Oysa ikiz kardeşi Jake gibi biraz daha başrol odaklı rollerde olmalıydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Annette Bening

16. Annette Bening

The Grifters, American Beauty, Being Julia ve The Kids Are All Right filmleriyle 4 kez Oscar'a aday oldu; ama gelin görün ki ismi yeterince bilindik değil. Özellikle de The Kids Are All Right'ta harika işler yapmıştı.

17. Claire Danes

17. Claire Danes

Romeo ve Juliet'te Leo'yla şahane uyum yakalayan o güzel kadın, sonrasında Stardust filmiyle epey göz önünde olsa da öyle çok atılım yapamadı. Oysa Temple Grandin ve Homeland'deki performanslarından biliriz ne kadar iyi oyuncu olduğunu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
21
6
6
6
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yavuz Taşkın

Uzun bir süre sonra anca kaliteli bir içerik geldi.

feyk

o kadar cok yetenekli oyuncu varki. hep aklimi kurcalamistir, ne oluyorda birinin ismi billboardlara sigmazken baskasi ara rollerin otesine gecemiyor. bir ka... Devamını Gör

Birçoğunun oyunculuğu popüler aktrislerden iyidir.