Görüş Bildir
Haberler
Oyuncular Anlatıyor! Meşhur Sevişme Sahnelerinin Perde Arkasından 13 Şok Edici Hikâye

etiket Oyuncular Anlatıyor! Meşhur Sevişme Sahnelerinin Perde Arkasından 13 Şok Edici Hikâye

Keyifle seyrettiğimiz güzelim sahnelerin perde arkasında neler olmuş neler!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/alliehayes/x...

1. "Superbad" çekimlerinde, Christopher Mintz-Plasse'nin annesi maalesef onu seyretmiş.

1. "Superbad" çekimlerinde, Christopher Mintz-Plasse'nin annesi maalesef onu seyretmiş.

Mintz-Plasse henüz 17 yaşında olduğu için, ilk seks sahnesi çekilirken annesi de setteydi. Ne diyebiliriz ki...

2. "Uzay Yolcuları" çekimlerinde Jennifer Lawrence'ın yaşadığı stres yüzünden sarhoş olduğunu biliyor muydunuz?

Lawrence, Chris Pratt'le rol aldığı ilk sevişme sahnesinden önce o kadar gergin ve stresliymiş ki çareyi biraz çakır keyif olmakta bulmuş. En azından iş yerinde olduğunu unutmaya ihtiyacı varmış anlayacağınız.

3. "The Wolf of Wall Street"te asıl mesele Margot Robbie'nin ışığı!

The Wolf of Wall Street Leonardo DiCaprio'yu bile şaşırtan anlarla doluymuş... Hatta sahnelerden biri çekilirken Margot Robbie'nin Leo'ya dönüp, istemsizce 'Çekil ışığımdan' diyerek onu ittiğine ekiptekiler de şahit olmuş doğal olarak.

Leonardo DiCaprio'nun hiç beklemediği yerden gelen bu tepki karşısında nutku tutulmuş tabii. Ama refleks ve komiklik işte ne yaparsın?

😂

4. Ryan Reynolds'ın "Hayat Sana Güzel" çekimlerinde yaşadığı hafıza kaybı!

4. Ryan Reynolds'ın "Hayat Sana Güzel" çekimlerinde yaşadığı hafıza kaybı!

Hayat Sana Güzel çekimlerinde Ryan Reynolds'ın aklı uçmuş desek abartmış olmayız. Kendisi Olivia Wilde'ın çekimine öyle kapılmış ki, başarılı oyuncunun sütyenini çıkarırken repliğini unutuvermiş. Yalnızca bu filmde de değil, Reynolds birçok film için aynı durumun geçerli olduğunu söylüyor.

😅

5. "Girls" çekimlerinde Allison Williams'ın kıçı söz konusuydu...

Girls dizisinin 4. sezon çekimlerindeki bir kıç yalama sahnesinde Allison Williams, rol arkadaşı Ebon Moss-Bachrach'ı o kadar düşünmüş ki, onun için suratını yaslayabileceği bir düzenek hazırlamış. Hem de özenle!

Nasıl mı? İki tanga külot, birkaç tane de ped!

6. A Dangerous Method filmi çekilirken Keira Knightley'nin korumaları da oradaydı.

6. A Dangerous Method filmi çekilirken Keira Knightley'nin korumaları da oradaydı.

Keira Knightley eşeğini sağlam kazığa bağlayanlardan biri diyebiliriz. Başarılı oyuncu, sevişme sahnesi sırasında korumalarının da sette olduğunu 'bana dokunursan kemiklerini kırarlar' diyerek Michael Fassbender'a söyleyince cevap da gecikmemiş: 'Yatağa bağlısın Keira, bunu söyleyecek durumda değilsin.'

'Galiba haklısın...'

7. Elli Tonu serisinde Jamie Dornan'ın yaşadığı çiş torbası problemi!

Ayrıntılı seks sahnelerinde Jamie Dornan çiş torbası kullanmak zorunda kaldığını açıklamıştı. Bu hikayedeki asıl meseleyse onun taktığı torbanın içinde, daha önce kullanıldığını gösteren Inmate #3 damgası olmasıydı...

Elli Tonu filmleri yalnızca biz seyirciler için değil, oyuncular için de bir hayli tuhaflıklara yol açmış anlayacağınız.

😂

8. Bizden duymuş olmayın ama Gucci Mane, Bahar Tatili filminin çekimlerinde uyuyakalmış!

Çalışırken hepimiz yoruluyoruz eyvallah... Ancak Gucci Mane sevişme sahnesinin orta yerinde uyuyakalarak bu konuda çıtayı arşa çıkarmış. Öyle demeyin, konserden hemen sonra çekimlere gitmiş adamcağız. 😌

9. Jon Hamm "Nedimeler" çekilirken, rol arkadaşı Kristen Wiig'i öldürmekten fazlasıyla korkmuş!

Nedimeler filmi tüm zamanların en unutulmaz ve tabii ki komik seks sahnelerinden biriyle başlıyor. Daha komik olan bir şey var ki; o da çekimlerde Jon Hamm'in koca cüssesiyle her an Kristen Wiig'i öldürecekmiş gibi hissetmesi. Rol arkadaşına 'canını acıtırsam haber ver' diye ricada bulunduğunu kendisi anlatıyor.

😂

10. Margot Robbie, "Tarzan"ın sevişme sahnelerine damga vurmuş hem de yumruğuyla!

Yönetmen David Yates, olayları zirveye taşıyan o sevişme sahnesinde biraz daha vahşi bir tutku görmek istediğini söyleyince olanlar olmuş. 

Yönetmen, 'Alex'i tokatla, yumruk atar gibi yap' dediğinde Margot Robbie öyle bir yumruk savurmuş ki... Alexander Skarsgard'ın kafasında yıldızlar uçuştuğu kesin çünkü oluşan morluğa tüm ekip şahitmiş!

11. Game of Thrones setinde, Jason Momoa sırf rol arkadaşı Emilia Clarke gülsün diye penisine pembe bir çorap geçirmiş! 💓😂

Game of Thrones setinde Emilia Clarke canı sıkkın dolaşırken bir de ne görsün! Pembe peluş bir penis... 

Emilia'nın anlattıklarına bakılırsa; Jason Momoa onu öyle üzgün görünce dayanamamış ve bulduğu pembe çorabı penisine geçirip şaklabanlık yapmış. Daha ne yapsın adam!

12. Robert Pattinson'ın "Maps to the Stars" çekimlerinde yaşadığı ter krizi gerçekten i-na-nıl-maz!

12. Robert Pattinson'ın "Maps to the Stars" çekimlerinde yaşadığı ter krizi gerçekten i-na-nıl-maz!

Robert Pattinson her zaman deli gibi terlediğini söylüyor. Ancak 'Maps to the Stars' için kamera karşısına geçtiğinde işler biraz değişmiş diyebiliriz.

Sevişme sahnesi çekilirken, teri rol arkadaşı Julianne Moore'un sırtına damlamasın diye Pattinson resmen çıldırmış. Hatta Moore'un panik atak krizi mi geçiriyorsun diye sorduğunu söylüyor.

13. "Tudors" çekimlerinde erekte olan Henry Cavill'in dramıyla bitirelim...

Superman Henry Cavill, The Tudors çekimlerinde yaşadığı olaydan halen daha utanmaya devam ediyor.

Şöyle ki, sevişme sahnelerinden birinde rol arkadaşı üstündeyken erekte olmuş. Tabii ardından defalarca kez özür dilemek zorunda kalmış. Sonuçta profesyonel bir ortam!

Biz yine de güleceğiz...

😂

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
878
270
108
82
75
64
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
morgoth's sauron

#2 Jennifer Lawrence tüm hollywood yönetmenlerinin altına yattın,vasat oyunculuğuna rağmen roller için karılarından ayırdın, hacklemeler ve oyuncularla fotol... Devamını Gör

Eva Nyton

Sende buyuk orospu çocuğusun buna inanmayan da ağır salaktır

NEo Heçkir

#13 istedigi kadar profesyonel ortam olsun hormonlar basit calisiyor adam napsin?

Pasif Kullanıcı

kimin için erekte olmuş,onu da söyleyeydiniz bari..adam çıplak karı görmüş,noolursa olsun,erkekse olacak tabi aq!ayıp mayıp kalmamış nasıl olsa,herşey açıkta... Devamını Gör