Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Seda Bakan Evlendi

Oyuncu Seda Bakan Evlendi

Ulaş
04.10.2014 - 15:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu Seda Bakan, müzisyen Ali Erel ile dünya evine girdi. Ankara'da çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.'Behzat Ç.' dizisi ile üne kavuşan oyuncu Seda Bakan, müzisyen Ali Erel ile Ankara'daki...

Seda Bakan, müzisyen Ali Erel ile dünya evine girdi. Ankara'da çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

'Behzat Ç.' dizisi ile üne kavuşan oyuncu Seda Bakan, müzisyen Ali Erel ile Ankara'daki bir otelde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Hayatlarını birleştiren geç çiftin düğününe çok sayıda davetli katıldı. Nikah öncesi Erel çifti, otel bahçesinde davetliler için kokteyl düzenledi. Kokteylin ardından Seda Bakan ve Ali Erel çiftinin nikahını Çankaya Büyükşehir Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Taşdelen, evlilik cüzdanını Seda Bakan'a teslim etti. Nikah sonrası yeni evli çift konukların alkışları arasında salona girdi. Dans eden Bakan ve Erel çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Düğüne Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, İnanç Konukcu, Ahmet Kural, Murat Cemcir'in yanısıra gelin ve damadın yakın arkadaşları ile çok sayıda ünlü isim katıldı. Genç çift masaları dolaşarak misafirlerle tek tek ilgilendi. Çiftin balayı için Londra'ya gideceği öğrenildi.

  • Haber3
Kaynak: http://www.haber3.com/oyuncu-seda-bak...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0