Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Hande Doğandemir Cesur Pozlarıyla Nefesleri Kesti!

Oyuncu Hande Doğandemir Cesur Pozlarıyla Nefesleri Kesti!

GNS
11.11.2021 - 19:55

Ekranların sevilen oyuncusu Hande Doğandemir sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncunun son dönemde Annemizi Saklarken adlı yapımla ekranlara döneceği konuşuluyor. Özel hayatında yaşadıklarıyla da sürekli gündem olan Hande Doğandemir'in sosyal medya paylaşımları olay oldu. Cesur paylaşımlarıyla takipçilerinin nefeslerini kesen Doğandemir güzelliğiyle de herkesi büyülüyor. İşte Hande Doğandemir'in sosyal medya paylaşımları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranlara Dönüyor

Ekranlara Dönüyor

35 yaşındaki güzel oyuncu Hande Doğandemir sosyal medya pozlarıyla görenlerin nefesini kesiyor. 2.5 milyon takipçili Instagram hesabında cesur paylaşımlar yapmaktan çekinmeyen Hande Doğandemir'in, Annemizi Saklarken dizisiyle ekranlara geri döneceği konuşuluyor.

Hande Doğandemir, yapımcılığını Ojo Pictures'in üstlendiği Annemizi Saklarken dizisiyle ekrana dönüyor. Dizide Handan karakterine hayat verecek olan oyuncu, Kutsi ile başrolü paylaşacak. Nişantaşı'nda bir moda atölyesinde müşteri asistanı olarak çalışan Handan'ın hayatı, evlilik hazırlığında olan Dündar ile kesişince, kökünden değişecektir.

Sosyal Medya Pozlarıyla Görenleri Büyüledi

Sosyal Medya Pozlarıyla Görenleri Büyüledi

Hükümsüz dizisinde hayat verdiği Filiz rolüyle büyük beğeni toplayan Hande Doğandemir, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla ortalığı kasıp kavurdu.

İşte O Pozlar

İşte O Pozlar
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın