Görüş Bildir
Haberler
Öykü Çelikten Bomba Survivor İtirafı! Neden Elendiğini Anlattı...

Öykü Çelikten Bomba Survivor İtirafı! Neden Elendiğini Anlattı...

Müge Kakşi
11.04.2021 - 17:44

TV8 ekranlarının oldukça sevilen yarışması Survivor hız kesmeden devam ediyor. Survivor'ın sevilen yarışmacısı olan Öykü Çelik adaya veda ederek tüm hayranlarını üzmüştü. Survivor Panorama'ya katılan yarışmacı  Çelik elenmesinin perde arkasını anlattı. İşte Öykü Çelik'in Survivor'dan elenme nedeni ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öykü Çelik'in Survivor'dan Elenme Nedeni

Öykü Çelik'in Survivor'dan Elenme Nedeni

Survivor’ın sevilen yarışmacısı olan Öykü Çelik, Survivor hayallerine veda edenler arasına katıldı. Survivor’daki tüm yaşananların masaya yatırıldığı Survivor Panorama’ya Öykü Çelik konuk oldu. Öykü Çelik Survivor’dan neden elendiğini açıkladı. Ayrıca ailesinin sürprizini de söyledi.

Öykü Çelik neden elendiğine dair; Survivor'da takım arkadaşlarının belli bir taktikle ilerlediğini, takım arkadaşlarından kimsenin kendisinin eleneceğini düşünmemiş olmadığına söyledi. 'Öykü zaten elenmez' mantığı ile hareket edildiğinden dolayı kendisinin yandığını açıkladı. Bu sözler yorumcularda şaşkınlık yarattı.

Öykü Çelik, yarışmadan elendikten sonra ailesinin kendisine teselli ikramiyesi olarak pasta kestiklerini ve pastanın üzerine de Acun Ilıcalı’nın elenme akşamı “Gönüllerin şampiyonusun” cümlesini yazdıklarını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın