Görüş Bildir
Haberler
Oturun Anlatıyoruz! Televizyonun Entrika Kraliçesi Ufak Tefek Cinayetler Final Yaptı

etiket Oturun Anlatıyoruz! Televizyonun Entrika Kraliçesi Ufak Tefek Cinayetler Final Yaptı

2 sezondur televizyonun entrika, heyecan, gösteriş, sır kotasını ağzına kadar dolduran Ufak Tefek Cinayetler final yaptı. Sonunda bir damla gözyaşı akıtabilir. Bölümü anlatalım, bakalım duygulanacak mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

45 bölümdür hayatımızda olan Sarmaşık ve entrikaları dün akşam bitti! Bakalım neler olmuş...

Final bölümü MerKer ile başladı. Merve boşandıktan sonra hemen ona döner diye düşünen Kerim, Merve'den büyük ve üzücü bir red yedi.

Merve'nin de bu kavuşmayı istediği çok belliydi ama Oya ve Serhan'a karşı kaybetmek, sevgisizlik içini kemirmişti.

Ama Merve'yi nasıl tetikleyeceğini bildiği için gidip Şebnem Aksak ile randevulaştı. Merve'nin gözüne soka soka...

Şebnem zaten Kerim'den çok etkilenmişti. Neye alet olduğunu bilmeden Kerim'den çok etkilendi.

Planı çalışmıştı. Kerim'e hayatının en büyük travmasını yaratan o meşhur kırmızı spor arabayı, "Bana gel" dercesine boynundaki fularla beraber yolladı. Şebnem kalakaldı, Kerim Merve'ye koştu.

Merve Serhan'dan spor arabayı aldı. Yani Serhan ciddi ciddi Kerim'le kavuşsunlar diye mis gibi spor arabayı verdi... Biz değil eski kocamızdan, mevcut kocamızdan alamayız bu kıyağı...

Ve her şey bitmiş, eski aşıklar tekrar kavuşmuştu! Merve'nin yüzünde mutluluğu, sevgiyi görmek ve sevildiğini bilmek çok güzelmiş. 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aksak'lar hem parçalandı hem de tamamlandı diyebiliriz. Serhan da Oya ile evlilik için son adımını attı. Sonunda onlar da mutlu!

Ama mutlu olmayan biri vardı, Pelin'in onu aldattığını düşünen ve derdini gidip de arkasından iş çeviren Emre'ye anlatan Taylan...

Ah Pelin'in marinada görülmesi ve bunu bilmesine rağmen hala düşmanı başka yerde araması... Hem de teknedeyken!

Taylan'ın ona ulaşmasından korkan Emre de devreye Kerim'i soktu. Kolunun sakatlanmasının ve basketbol hayatının bitmesinin sebebinin Taylan olduğunu söyledi.

Bir gün sonra seçmelere katılacak Kerim'in kolunun sakatlanmasına sebep olan hareketi Taylan yapmış. Emre de bunu yıllardır saklamış.

Kerim'in gözü döndü. Zaten tırsak olan Taylan'ın başına bela açmaya yemin etti.

Taylan'ın suya düştükten sonra 'Deniz anası mıııı çok korkarım!' diye hızlı hızlı yüzmesi... 😂

Denize düşen Taylan'ın imdadına Pelin yetişti yetişmesine de, Emre'nin Pelin'i gördüğündeki heyecanı Taylan'ın puzzle'ın parçalarını birleştirmesine yardımcı oldu.

Pelin ne zaman bir ortama girse ayağa fırlamaları, kendine çeki düzen vermeleri... Bir de üstüne üstlük Pelin'in tekneyi avucunun içi gibi bilmesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emre'nin düğün günü yüzleşmeye gittiğinde Emre'nin itirafı çok koydu: "O seni tercih etti. Niye seni tercih etti bilmiyorum ama geçmişte de öyle şu anda da öyle tamam mı? O seni seviyor."

Pelin'i de kurtarmış oldu böylece Emre.

Peki bu düğünün, bugünün bozulmasına izin verir mi Burcu? Taylan'ı öldürür de izin vermez.

Burcu artık gözümüzde servet avcısı değil, yine de bunu söyleyelim. Emre'ye karşı bir zaafı var ve Pelin'e rağmen onu koruyup kolluyor.

Zaten darbe üstüne darbe alan Taylan'ı öldürmeye gelen Kerim son anda vazgeçmese hayatı tamamen kararmış olacaktı. Zamanında kendisinin de Kerim'in hayatını kararttığı gibi...

Bu kadar kötüyken ihtiyacı olan tek kişi Pelin'di ama Pelin'e karşı güveni de bitmişti.

Ama işin iç yüzünü öğrenip yıllardır Emre'den kaçmaya çalıştığını ve hep Taylan'ı tercih ettiğini öğrenince onu affetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emre de böylece kurtarmış oldu. Ona gerçekten değer veren ve koruyup kollayan, mutlu olma ihtimali olan Burcu'yla nikah masasına oturdu.

Fakat her şey ortaya çıktı ve Arzu'nun katilinin Burcu olduğu öğrenildi. Burcu, hem ihaneti ortaya çıkmasın hem de canından olmasın diye Emre'yi kurtarmıştı.

Polisler Burcu'yu götürürken mikrofona "Evet!" diyen Emre hepimizi duygulandırdı. Onu bekleyeceğini, yalnız kalmayacağını söyledi. Burcu da sonunda sevilmeyi tatsın artık...

Oya bu olayları göremedi, çünkü bakıcısı Şebnem Aksak'ın sarhoş bir şekilde evi bastığını söyledi. Şebnem delirmiş gibi bebeği alıp başkasına vermeyi ve onu Aksak yapmamayı planlıyordu.

Deniz'i verir mi Oya? O kadar çok mücadele etti ve art arda tehlikeler atlattı ki, gerçekten meşru müdafaanın tam karşılığı onun yaşadıkları olsa gerek.

Merdivenden düşmeler, kafasında vazo parçalanması, boğulması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

En sonunda kendini kurtardığında da tamamen yanlışlıkla Şebnem'in ölümüne sebep oldu. Herkes mutlu olurken aralarındaki en günahsızı mı mutsuz olacaktı?

Teslim oldu, cezasını çekmeye razı oldu. Ve bilerek öldürse bile haklı olacağı kadının ölmesine sebep olmak onu mahvetti.

Ama neyse ki adalet yerini buldu! Bölümlerdir gördüğümüz mahkeme sahnelerinin sonunda nefsi müdafaadan beraat etti!

Şimdi hayat başlasın! Serhan ve Oya beraber, oğulları yanlarında. Üstelik Merve kendi elleriyle Mila'yı Oya'ya emanet ediyor.

Merve bir adet melek olmuş durumda.

Pelin ve Taylan da ilişkilerine yeniden başladı resmen. Pelin'in dövmesini yaptırmak, şen şakrak dolaşmak. Muazzam!

Ferit Aktuğ ve Bade İşçil, mükemmelsiniz... Sizin sayenizde bu dizide gülebildik, eğlendik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ama en çok da Merve'ye sevindik. Keşke bu kadar punduna getirileceğine birkaç bölüm Merve'nin bu bebeksi tatlılığını ve mutluluğunu görseydik.

Aslıhan Gürbüz'e zaten bayılıyorken Osman Sonant'la yapabilecekleri çok çok daha fazlayken erken veda ettik.

Mehmet çocukları da alıp uzun bir tatile çıktı. Yanlarında Arzu'nun fotoğrafı, biraz huzur bulmaya çalıştılar. En temizi, Sarmaşık'tan kaçtılar.

Yıldıray Şahinler ve Tülin Özen harika bir ikiliydi. İki çok çok iyi oyuncu ve belki de ekrandaki en iyi çocuk castları, muhteşem bir aile oluşturdu. İyi ki vardınız!

Ve Burcu ile Emre... Emre Burcu'yu hiç yalnız bırakmadı, onu bekleme sözünü tuttu. Burcu gibi biri için çok önemli bu.

Duygu Sarışın bu dizideki oyuncular arasında en sessiz sessiz aramıza sızan oldu. Hiçbir sahnesini atlayamadık, içine çekti. Ushan Çakır'la da çok da iyi ekip olmuşlardı. Erken bitti...

Sonunda büyük son geldi çattı. Oya ve Serhan evlendiler! Hem de herkesin olduğu, dedikoduların, yan bakışların olmadığı bir törenle.

Gökçe Bahadır ve Mert Fırat, vallahi sonunda bizi bile aşka inandırdınız! Çok kaliteli ve güzelsiniz...

Lise arkadaşları ilk kez gerçekten yanındaydı Oya'nın, hep hayal ettiği gibi... Merve bile düğünün organizasyonuna yardım etmiş, gülücükler saçıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biz iki sezon boyunca niye didişmelerini, türlü dolapları izledik bilmiyoruz. Yani sonu böyle olacaksa ne manası vardı? Ama yine de iç rahatlatmadı desek yalan olur.

Bir hikaye sona erdi. Artık zihnimizdeki "Merve Aksak ben"i silelim, Merve Sağlam artık...

Son zamanlardaki senaryo krizine rağmen o kadar güzel bir kadro ve müthiş çabalayan bir ekibi var ki, televizyon tarihinin efsanelerinden biri olarak kalacak.

Sosyal medyanın da en büyük gündemi buydu.

Müziği, mekanları, kostümleri, dekoru... Her şeyi çok özenliydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi hak etmedi demeyelim...

Aaaaaay-nen öyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
579
307
88
59
22
14
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın