Görüş Bildir
Haberler
Otomobil Sektöründe Olay İddia: En Ucuz Volkswagen Türkiye’ye mi Geliyor?

Otomobil Sektöründe Olay İddia: En Ucuz Volkswagen Türkiye’ye mi Geliyor?

GNS
20.01.2022 - 19:50

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil markalarından Volkswagen'in en ucuz modelini Türkiye'de satışa çıkartacağı iddia edildi. Özellikle Latin Amerika'da satış oranları çok yüksek olan Golf modelinin Türkiye'ye geleceğine dair dolaşan söylentiler, otomobil piyasasında olay oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alman markası ve otomotiv sektöründe öncü firmalardan biri olan Volkswagen hakkında ortaya atılan iddia araç almak isteyenleri heyecanlandırdı. En ucuz modeli Golf'ün Türkiye'de satışa çıkabileceği iddia edilirken, böyle bir durumda otomobil piyasasında yaşanacak değişim merak konusu oldu. İşte detaylar...

Volkswagen Golf Türkiye'ye mi Geliyor?

Volkswagen Golf Türkiye'ye mi Geliyor?

Son dönemde vergilerin ve döviz kurunun artışı sebebiyle fiyatları beklentilerin çok üstüne çıkan araç piyasası vatandaşların gündeminde yer alıyor. Sıfır araç alabilmenin neredeyse imkansız hale geldiği durumda Volkswagen'in büyük bir hamleye imza atmaya hazırlandığı iddia edildi.

1980 yılından itibaren üretilen Volkswagen’in en ucuz modeli olan Golf, ortalama olarak 180 bin TL’lik bir fiyatla satılıyor. Şirket tarafından herhangi resmi bir açıklama yapılmamış olmasına karşın, Türkiye piyasasında nabız kollandığı bilgisi veriliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aytürk İslam

Golf değil editörcüm, GOL. Yahu biraz okuyun bakın...

Abi kim VW alıyor anlamıyorum. Git Toyota Corolla alın veya, Kore arabaları. Hem daha iyi ve daha uzun ömürlü. VW Türkiye'de yatırımı bile yok.