Görüş Bildir
Haberler
OS X Yosemite Tanıtım Videosu

OS X Yosemite Tanıtım Videosu

VUUB | Sosyal Medya
10.06.2014 - 13:22 Son Güncelleme: 10.06.2014 - 13:49

Apple tarafından geçtiğimiz hafta WWDC etkinliğinde duyurusu yapılan yeni işletim sistemi OS X Yosemite için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Apple tarafından düzenlenen Worldwide Developers Conference etkinliğinde tanıtımı yapılan yeni işletim sistemi OS X Yosemite için hazırlanan kısa tanıtım videosu içerisinde yeni butonları, ikonları, yazı tiplerini ve arayüze ait çeşitli ipuçlarını sergileyen Apple’ın, mobil işletim sistemi ile oldukça benzerlik taşıyan ögeleri kullandığını tanıtım videosu ile görebiliyoruz.

Apple WWDC 2014 Etkinliğinde Tanıtılan Herşey başlıklı makalemizde belirttiğimiz üzere OS X Yosemite ile gelen başlıca yenilikler şu şekilde;

Apple tarafından tanıtımı yapılan ilk ürün OS X Yosemite (OS X 10.10) oldu. Mobil işletim sistemi iOS 7 ile birlikte tasarıma getirilen düz öğeler (flat) OS X Yosemite için de baştan tasarlanmış durumda. Ayrıca menu bar’ı değiştirebileceğiniz ve dock görünümü elde edebileceğiniz Dark Mode, Arama ekranında iTunes ve Apple Maps sonuçlarını görüntüleme de diğer yenilikler arasında.

OS X Yosemite ile birlikte Mail ve Safari uygulamalarıda güncellenmiş durumda. Artık kullanıcılar 5GB’lık bir e-postayı rahatlıkla gönderebilecekler. Safari içerisinde tasarımsal değişiklikler ve geliştirmeler mevcut.

AirDrop için yapılan geliştirmeler ile artık iPhone ve Mac arasında dosya transferi mümkün hale getirilmiş.

iCloud Drive

OS X Yosemite ile birlikte Apple iCloud Drive özelliği gelmekte. Finder içerisinde çalışan iCloud Drive sahip olduğunuz tüm Apple ürünleri ile senkronize olmakta. Windows kullanıcıları da iCloud Drive’da sakladığınız dosyalarınıza izin vermeniz durumunda erişebilmekte.

Kaynak: http://www.vuub.net/10/06/2014/os-x-y...

OS X Yosemite Tanıtım Videosu

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0