Görüş Bildir
Haberler
Operasyonlar Sonrası Nusaybin'deki Top Atışlarının Havadan Görüntüsü Yayınlandı

Operasyonlar Sonrası Nusaybin'deki Top Atışlarının Havadan Görüntüsü Yayınlandı

Batuhan
05.06.2016 - 13:36

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 82 gün süren operasyonların havadan çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yapılan top atışları ve çatışmalar sonrası ilçedeki yıkımın ne ölçüde büyük olduğu gün yüzüne çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mardin Nusaybin'de 14 Mart'ta PKK'ya yönelik başlatılan operasyonlar sona erdi. 82 gün süren operasyonlarda 496 PKK'lı öldürüldü, 70 güvenlik görevlisi şehit düştü. Çok sayıda barikat ve hendek kapatıldı. Operasyonların ardından yayınlanan bu görüntüler ise bölgede yaşanan tahribatın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne seriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
56
40
24
20
19
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nebusimdi

Barış: Cici pekeke istediği gibi bombalasın, öldürsün, ama asker-polis hiç bir şey yapmasın. Silahlar sussun: Cici pekeke her türlü silahı kalleşçe kullansın... Devamını Gör

ynsemrebagiban

Şimdi kronik solcular bilmeden atlarlar buraya bir bilgi vereyim, videonun başındaki atışlar uzun kablolarla döşenmiş tonlarca EYP'nin imhası için yapılıyor.

Ahmet Ziya Boz

Dürümlü köyü katliam,Diyarbakır'da ve Silopi'de ki sivillere ve askere yönelik bombalı saldırılar,Fırat Simpil ve Yasin Börü'nün ve 3 aylık Miray bebek ve de... Devamını Gör