Görüş Bildir
Haberler
Onur Kıvrak Dibe Vurdu

Onur Kıvrak Dibe Vurdu

Batuhan
09.11.2015 - 11:40

Trabzonspor’da sezona sıkıntılı başlayan kaleci Onur Kıvrak kariyerinin en kötü günlerini geçiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig’de çıktığı son 7 maçta 5 mağlubiyet alan Trabzonspor’da, kaleci Onur Kıvrak da hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Tecrübeli file bekçisi sezon başından bu yana hem saha içi hem de saha dışında olaylarıyla adından söz ettirirken, formsuzluğuyla da dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz 4 hafta sakatlığının haricinde teknik heyet ile de bazı problemleri olan Onur bu durumdan olumsuz etkileniyor.

Sezon başında da Sportif Direktör Süleyman Hurma ile gerilim yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Rabotnicki mücadelesinde yediği golle takımının elenmesine sebep olmuştu.

Aynı şekilde ligde ilk 4 hafta iyi bir giriş yapan bordo-mavililerin 5. haftadaki kritik Galatasaray derbisinde yaptığı hatayla mağlubiyetini hazırlayan tecrübeli eldiven, son olarak Medipol Başakşehir deplasmanında adeta yedikleri gole asist yaptı.

7 lig maçında kalesinde 8 gol gören Onur Kıvrak, Trabzonspor’daki en kötü dönemini geçiriyor. En kritik haftalarda arkadaşlarını yalnız bırakan ve sonuçlara doğrudan etki eden Onur, geçen haftaki Gaziantespor mücadelesinde de bazı taraftarlarla sözlü tartışmaya girmişti.

Milliyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
6
5
3
2
0