Görüş Bildir
Haberler
Onlarla Tanıştılar Hayatları Değişti: Ünlülerin Kendileri Kadar Medyatikleşen Sevgilileri

etiket Onlarla Tanıştılar Hayatları Değişti: Ünlülerin Kendileri Kadar Medyatikleşen Sevgilileri

Televizyon dünyasının ünlüleri hayatlarına giren birçok kişiyi bir süre sonra medyatik yapıyor. İşte son yıllarda her yerde karşımıza çıkan ünlülerin, kendileri kadar ünlü üne sahip aşkları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okan Kurt

Okan Kurt

Demet Akalın'ın eski eşleri ekranda fazla gözüktükleri için popüler olsalar da Okan Kurt'un diğerlerinden büyük bir farkı var ve eşini hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Türkiye'nin eniştesi ünvanı ile herkesin tanıdığı eş ve sevgililerin başında geliyor.

Faik Öztürk

Faik Öztürk

Asıl işi hurdaçlık ve işletmecilik olan Faik Öztürk de bir anda ekranda popüler olan isimlerden birisi. Safiye Soyman ile beraber yaşayan Öztürk, renkli kişiliği ile Safiye Soyman sayesinde herkesin ilgisini çekti.

Serkan Uçar

Serkan Uçar

Asıl mesleğini birçok kişi bilmiyor ama herkes Ece Erken'in eşi olarak tanımaya başladı. Boşandılar, günlerce magazin üst sıralarında yer aldı bir anda ünlü oldu. Şu anda ise sürekli magazin haberlerinde izlediğimiz eski eş, şimdi de Ceylan Çapa ile ününe ün katıyor.

Chloe Loughnan (Ortaç)

Chloe Loughnan (Ortaç)

Serdar Ortaç ile evlenen Chloe evlendikten sonra birçok diziden teklif aldığı gibi bir televizyon kanalındaki moda programında jüri üyeliği bile yaptı.

Asena Atalay (Erkin)

Asena Atalay (Erkin)

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile evli olan ve evliliği sırasında ünlü popçu Berkay ile aşk yaşaması ile gündemi sallayan Asena Erkin, boşandıktan sonra bir anda herkesin tanıdığı isimlerden birisi oldu, hatta magazin programı bile sundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı ile gizli aşk yaşayan ve daha sonra bir kız çocuk dünyaya getiren Şeyma Subaşı, herkesin tanıdığı isimlerden birisi oldu. Sosyal medya hesaplarındaki takipçilerinin sayısı her geçen gün artan Subaşı, bunu ticari amaçlı kullanma yolunda ilerliyor.

Harun Tan

Harun Tan

Eski eşi Ebru Şallı sayesinde herkesin tanıdığı isimler arasına giren Harun Tan, eski eşinin kendisini hedef alan yorumları ile yine gündemde kalmaya devam ediyor.

Işıl Reçber

Işıl Reçber

Rüştü Reçber'in eşi olan Işıl Reçber kendine özgü tarzı ile dikkatlerini üzerine çekti. Nereye gitse ne yapsa olay olan ve herkesin yakından tanıdığı isim bir dönem moda programında bile görev aldı.

Murat Varol

Murat Varol

Ebru Cündübeyoğlu, Gülşen, Nefise Karatay, Ebru Destan, Aysu Baceoğlu ve Deniz Akkaya gibi hep güzel kadınlarla beraber olan Murat Varol, daima magazin gündeminde yer alan isimlerin başında geliyor. Sevgilileri ünlü olduğu için, ister istemez o ünün bir kısmı ona da geçmiş gözüküyor.

Meriç Erkan

Meriç Erkan

Ahu Tuğba ile uzatmalı aşk yaşayan ve televizyon kanalında birbirine giren Meriç Erkan, ekranlarda hatta birçok reklamlarda dahi boy gösteriyor. Ahu Tuğba sayesinde herkesin tanıdığı isimler arasına girdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuğba Coşkun

Tuğba Coşkun

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun da herkesin tanıdığı isimlerin arasında yer alır. Sık sık oğulları için bir araya gelseler de, normal zamanlarda her yaptığı magazincilerin dikkatinden kaçmıyor.

Erkan Çelik

Erkan Çelik

Seda Sayan ile beraber olan Erkan Çelik, birlikteliği sonrası önce magazin sitesi açan, daha sonra televizyon kanallarında şiir ve müzik programı yapmaya başlayan Çelik, ünlü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Emre Ermiş

Emre Ermiş

İkbal Gürpınar ile evliliğiyle bir anda televizyon kanallarında program yapmaya ve tanınmaya başlayan Emre Ermiş ayrılığın ardından kaldığı yerden birçok kanalda görünmeye devam ediyor.

Tuba Altıntop

Tuba Altıntop

Eski eşi Rafet El Roman'dan ayrıldıktan sonra mankenlik ve şarkıcılık yapan Tuba Altıntop da eşi ile gündemde kalmayı başaran isimler arasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
925
223
70
58
51
47
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selin Altun

Safiye Soymanla Faik Öztürk'ün evli olmadığını öğrendiğimde yıkıldım.

Donnie Darko

değiller miymiş

hiç işte

Şu evli adamların metreslerine sevgili denmesine uyuz oluyorum misal Şeyma Subaşı.

dora the explorer

keşke tanımadığın, hayatlarını bilmediğin insanlar hakkında metres vs demesen..

Cahil Teper

İçerik üretemeyen çılgın editörler.