Görüş Bildir
Haberler
Önce Mbappe Şimdi de Neymar! Brezilyalı Yıldız Ayrılık Kararını Yönetime İletti

Önce Mbappe Şimdi de Neymar! Brezilyalı Yıldız Ayrılık Kararını Yönetime İletti

Bahadır
07.08.2023 - 20:48

Fransız devinde beş sezondur forma giyen Neymar, takımdan ayrılmak istediğini bildirdi. 31 yaşındaki futbolcu, eski takımı Barcelona'ya dönme niyetinde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kylian Mbappe kadro dışı kalmıştı

Kylian Mbappe kadro dışı kalmıştı

Sözleşme yenilemediği için temmuz ayının başında satış listesine koyulan Fransız futbolcu, geçtiğimiz günlerde Paris ekibinin yeni sezon öncesindeki kamp kadrosuna alınmadı. Kulüp, Mbappe'nin sözleşme yenileyip takımdan ayrılmasını isterken 24 yaşındaki golcü ise önümüzdeki yaz bonservissiz şekilde ayrılmanın planlarını yapıyor.

Neymar da ayrılmak istiyor

Neymar da ayrılmak istiyor

L'Equipe'te yer alan habere göre, Brezilyalı yıldızın bu yaz takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü. Neymar'ın kulüpten ayrılma kararını PSG'nin yönetimine de ilettiği aktarıldı. 31 yaşındaki futbolcunun, bu yaz transfer döneminde eski takımı Barcelona'ya geri dönmek amacında olduğu ifade edildi.

Neymar'ın eski menajeri Andre Cury ise Cury Foot Mercato'ya yaptığı açıklamada 'Neymar, çok para kazanıyor ve ona ödeme yapabilecek bir kulüp olup olmayacağını bilmiyorum. Ayrılmak için maaşını düşürmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Yeni adresi Suudi Arabistan mı olacak?

Yeni adresi Suudi Arabistan mı olacak?

Cury, Barcelona'nın yıldız oyuncunun maaşını karşılayacak bütçeye sahip olmadığı belirtlerek Neymar'ın sadece Suudi Arabistan'dan beklediği kazancı sağlayabileceğini söyledi.

'Bugün ona kazandığı parayı ödeyebilecek bir kulüp göremiyorum, sadece Suudi Arabistan'daki kulüpler var. Bugün Barcelona seçeneği mümkün değil çünkü bu parayı ödeyecek güçleri yok.' 

Geçen sezonki performansı

Geçen sezonki performansı

2022-2023 sezonunda Fransız ekibi ile 29 maça çıkan Brezilyalı yıldız, takımına 18 gol 17 asistlik katkı sağladı. 5 senelik kariyerinde de 173 kez maça çıkan Neymar, bu maçlarda 118 gol kaydetti 73 de asist yaptı.

Sizce Neymar ve Mbappe PSG'den ayrılmalı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer ÇALIŞKAN

PSG başlı başına bir çöp adamların 11i sağlam yedek kulübesi bomboş o yüzden hakimi mbappe Neymar ayrılsa iyi olur.

Gizem Yenikler

Gönlünce iyi olan olsun.