Görüş Bildir
Haberler
Okullar Ne Zaman Açılacak? Bugün Hangi Öğrenciler Yüz Yüze Eğitime Geçecek?

Okullar Ne Zaman Açılacak? Bugün Hangi Öğrenciler Yüz Yüze Eğitime Geçecek?

Milli Eğitim Bakanlığı, dün yaptığı açıklama ile okullarda yeni dönemin başlayacağını duyurdu. Hatırlanacağı gibi 8. ve 12. sınıflar haricindeki tüm öğrenciler uzaktan eğitim yapıyordu. Dün yapılan Kabine toplantısıyla birlikte alınan kararda, bugün (1 Haziran) tüm ilkokul ve okul öncesi öğrencileri yüz yüze eğitime geçecek. 7 Haziran’da ise ortaokul ve lise öğrencileri okula başlayacak. İşte Milli Eğitim Bakanlığı’nın duyurduğu okullarda yeni normalleşmenin tüm detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Okullar Ne Zaman Açılacak?

'Ülkemiz genelindeki Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki anasınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir.

7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecektir.

Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır.

Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup “ Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu”ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur' .

MEB Bakanı Ziya Selçuk'un Duyurusu Şu Şekilde;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın