Görüş Bildir
Haberler
"Öğretmeniyle Yatan Oğlumla Gurur Duydum"

"Öğretmeniyle Yatan Oğlumla Gurur Duydum"

Fatih UZUN
01.03.2014 - 17:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğretmeniyle Yatan Oğlumla Gurur Duydum

İskoçya'da 35 yaşındaki edebiyat öğretmeniyle cinsel ilişki yaşayan 16 yaşındaki Gary Ralston'ın babası, oğlunun öğretmenini tavlamış olmasıyla 'gurur duyduğunu' söyleyerek şoke etti.

42 yaşındaki Richard Ralston bir sabah öğretmen Bernadette Smith’i oğlunun yatak odasında bulduğunu, kadının geceyi orada geçirmiş olmasına şaşırsa da kızmadığını ve ona bir fincan çay isteyip istemediğini sorduğunu söyledi.

Ralston, “Bu oğlumun hayatı ve onun kararları. O 16 yaşında ve İskoçya yasaları uyarınca kendi kararlarını verebilecek bir yetişkin” dedi. Daily Mail gazetesine verdiği röportajda, oğlu yaşananları itiraf ettiğinde şaşırdığını söyleyen Ralston, “Oğlum çok bebek yüzlü. Yaşından büyük falan göstermiyor. Bana öğretmeniyle ilişkisi olduğunu söylediğinde ‘Böyle bir kadın sana neden baksın ki oğlum?’ diye sordum. Ama işin doğrusu biraz da gurur duydum” dedi. Evli ve üç çocuk annesi Mith, Gary Ralston’ın annesinin olayı fark ederek okula haber vermesi ile işinden atıldı ve yargılandı. Mahkeme olay sırasında Gary’nin reşit olması nedeniyle öğretmene hapis cezası yerine iki yıl gözetim cezası verdi.

  • ensonhaber.com
Kaynak: http://www.ensonhaber.com/abdli-baba-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0