Görüş Bildir
Haberler
Öğretmeni Hedef Gösteren Melih Gökçek, "Gökkuşağı" Pazarı Açmış

Öğretmeni Hedef Gösteren Melih Gökçek, "Gökkuşağı" Pazarı Açmış

Emre Ordu
22.06.2023 - 10:49 Son Güncelleme: 22.06.2023 - 11:22

Karne günü gökkuşağı süslemeleri önünde öğrencisiyle poz verdiği için bir öğretmeni ve okul müdürünü hedef gösteren eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in, kendi döneminde 'Gökkuşağı' adında kamu pazarı açtığı ve gökkuşağı renklerinde havuz yaptırdığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, karne günü gökkuşağı süslemeleri önünde öğrencisiyle poz veren Sarıyer Emirgan İlkokulu öğretmeni Emine Yahşi ve okulun müdürü Emine Kızıldağ'ı hedef gösterdi.

Gökçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu kadın öğretmense derhal açığa alınmalı... Çocuklarımızı eşcinselliğe itenler çocuklarımızın katilleridir' ifadelerini kullandı. 

Haklarında yasal işlem başlatılan öğretmenler açığa alındı.

Öğretmeni gökkuşağı renkleri önünde fotoğraf çektirdiği için hedef gösteren Gökçek'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde 'Gökkuşağı' isminde kamu pazarı açtığı ve gökkuşağı renklerinde havuz açtırdığı ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
28
8
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

bastırılmış duyguların eseri..

Mert syl

gizli nonoş melih

lilithtrinity

gökkuşağından korkmak nedir nasıl bir zavallılıktır yaaa. ulan doğada meydana gelen bir olay işte bu, fizik yaa. çocuklarında en çok ilgi gösterdiği figürler... Devamını Gör