Görüş Bildir
Haberler
Oğluna Uyuşturucu Satan Kişileri Uyaran Baba, Çıkan Kavgada Fenalaşarak Öldü

Oğluna Uyuşturucu Satan Kişileri Uyaran Baba, Çıkan Kavgada Fenalaşarak Öldü

Batuhan
23.09.2021 - 08:48

İstanbul Çekmeköy'de çocuğuna uyuşturucu satmakla suçladığı kişileri uyaran baba çıkan kavgada fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda bir kişi de yüzüne isabet eden tornavida nedeniyle yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İddiaya göre, 36 yaşındaki Serdar Bayır, çocuğuna uyuşturucu sattığını iddia ettiği komşusu Recep F'yi uyarmak için evine gitti. Bu sırada taraflar arasında kavga çıktı. Olaya Recep F'nin oğlu Muhammet ile akrabası Nurettin Ş. de dahil oldu.

Edinilen bilgiye göre, çıkan kavgada göğsüne darbe alan Serdar Bayır olay yerinde fenalaştı. Çevredeki vatandaşların hastaneye götürdüğü Serdar Bayır hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yakınlarının, ölüm haberini almasının ardından mahallede tansiyon yükseldi. Akşam üzeri başlayan olay gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Polis ve Çevik kuvvet ekipleri mahallede geniş güvenlilik önlemleri aldı.

Serdar Bayır'ın tornavida ile vurduğu Nurettin F. yüzünden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya müdahale etti. Polis ekiplerinin sayısının az olması nedeniyle bölgeye Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

3 şüpheli gözaltına alındı

3 şüpheli gözaltına alındı

Polis tarafından yapılan çalışmada olaya karıştığı belirlenen Recep F. Nurettin Ş ve Seymen Ş. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyete götürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
11
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trky

Bu uyuşturucu torbacıları çok kansız insanlar malesef. bunların alayını aşeğe siktireceksin bir daha yapmazlar.