Görüş Bildir
Haberler
Ofiste 9-5 Çalışanların 8 Saatlik Düşünce Analizleri

Ofiste 9-5 Çalışanların 8 Saatlik Düşünce Analizleri

Cosmic Latte
26.07.2014 - 00:19 Son Güncelleme: 26.07.2014 - 00:20

Hatırlayın, küçükken bir an önce büyüyüp, işe başlayıp, kendi ayaklarınızın üstünde durmanın hayallerini kurardınız. Yanılmışsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saat 9:00

www.buzzfeed.com

Düşünebildiğiniz tek şey 'Nerdeyim lan ben?' ve 'N'apsam da kimse benle konuşmasa?' İşin ilk saati nerdeyse üzerinizde 'Pazartesi' günü kadar stresli bir etki bırakıyor.Her yerde olabilirsiniz ama yeter ki ofiste olmayın.

Saat 10:00

www.buzzfeed.com

İlk saat kötü mü demiştik? İkinci saat daha kötü çünkü sadece 1 saat boyunca işteydiniz ve çoktan enerjiniz tükendi bile. Yataktan çıktınız, giyindiniz, bir kaç muhabbet ettiniz, kahvaltı vs. yaptınız ve ta-daa bitti o enerji.

Saat 11:00

www.buzzfeed.com

Ha gayret, öğlen yemeğine az kaldı. Son 20 dakikada 30 kez falan saate baktınız. Çalışmıyor mu acaba? Biraz iş miş yapın bari.

Saat 12:00

www.buzzfeed.com

Allah'ım, günün en güzel zamanlarından biri! Öğlen yemeği! Bacaklarınızı falan esnetin biraz, ofisi terkedin, iş arkadaşlarınızla zoraki muhabbetler etmeye ara vermenin tam zamanıdır.

Saat 1:00

www.buzzfeed.com

Kanatlarınız kırıldı tekrardan, ofise döndünüz paşa paşa. Şanslıysanız adam akıllı bi yemek yediniz midenizde biraz onun rahatlığı var. Ha bir de günün yarısı bitmiş, biraz daha pozitifsiniz artık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saat 2:00

www.buzzfeed.com

Şöyle daha çok eğleneceğiniz, sokaklarda daha interaktif olacak bir iş sizi geçindirir mi la acaba? Bir de bu ofisteki insanlar nasıl böyle sıkılmadan canla başla çalışabiliyor, hayret?

Saat 3:00

www.buzzfeed.com

İçinizdeki 'binayı koşarak terketme' dürtüsünü hiç bu kadar güçlü hissetmemiştiniz. Ama kendinize inanın, 5'e kadar işe devam.

Saat 4:00

www.buzzfeed.com

TEKRAR GÜNEŞİN IŞIL IŞIL TEPENİZDE PARLAMASI İÇİN SON 1 SAAT. HAYAT ÇOK GÜZEL.

Saat 5:00

www.buzzfeed.com

Hayatta daha mutlu edici bir saat daha olamaz! Başarıyla (ya da bilmiyorum başarısızlıkla) bir iş günü daha sona erdi, YARINA KADAR özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0