Görüş Bildir
Haberler
O Son Kırmızı Hapı Almayacaktınız: Hollywood Matrix Serisini Yeni Baştan Çekiyor

etiket O Son Kırmızı Hapı Almayacaktınız: Hollywood Matrix Serisini Yeni Baştan Çekiyor

AbSurDMaN
16.03.2017 - 17:47

Efsane seri geri dönüyor. Bakalım bu habere sevinecek misiniz üzülecek misiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet yeni Matrix filmleri geliyor, bu kısmı kulağa güzel geliyor ama şöyle bir şey var ki, seri sil baştan çekilecek. Bir önceki seri hiç yokmuş gibi.

Düşünülen proje farklı oyuncularla aynı senaryonun tekrar çekilmesi (remake) değil, önceki serinin tamamen sıfırlanıp farklı bir Matrix serisi çekilmesi (reboot) şeklinde.

"Ağzın dilin neler diyor senin!?" diyerek içiniz cızlamış olabilir...

Ama bana değil Hollywood'a kızın 😁

Malumunuz hollywood ekmek çıkarabileceği eski her yapımı sömürmesiyle meşhur ve ellerini Matrix'e çoktan atmışlar. Yeni serinin ilk filmi için senaryo yazarını bile belirlemişler ki bu isim Zak Penn.

Kimdir bu Zak Penn?

Kimdir bu Zak Penn?
Kimdir bu Zak Penn?

The Avengers, X-Men: The Last Stand ve Edward Norton'lu Hulk filminin yazarı. Acımasız olmayacaksa kendisi uzaktan 'gişe yazarı' gibi duruyor.

Nispeten başarılı sayılabilecek tek işi The Avengers olan bir yazarın elinde, altında felsefi bir sürü temeli de bulunan Matrix serisi ne hale gelir bilemiyoruz.

(Onun da hikaye kısmı yazmış sadece he)

Yeni Matrix'in başrolü de Michael Jordan olacak!

Şaka şaka, ama tam olarak değil. Başrol Michael B. Jordan olacak. An itibariyle başrolün 'Neo' tarzı bir choosen one karakter olup olmayacağı belli değil haliyle. Yazılacak yeni hikayeye göre bakacağız duruma.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Michael B. Jordan'ı da tanıyalım:

Michael B. Jordan'ı da tanıyalım:

Kendisini Creed filminde, Rocky'nin kankası ünlü boksör Apollo Creed'in oğlu Adonis Johnson Creed rolünde izlemiştik. En kötü Marvel filmi sayılabilecek 2015 yapımı Fantastic Four'da da 'alev adam' olarak rol almıştı.

Sonuç olarak yepyeni karakterlerle yepyeni bir senaryoyla Matrix evreninde geçecek filmler sevsek de sevmesek de bizi bekliyor.

Sonuç olarak yepyeni karakterlerle yepyeni bir senaryoyla Matrix evreninde geçecek filmler sevsek de sevmesek de bizi bekliyor.

Projede eski Matrix serisinden kimse olmayacak gibi. En başta Wachowski kardeşler yok ki Keanu Reeves 'onlar yoksa ben hiç olmam aga, ama yeni Matrix filmleri neden olmasın?' diye açıklama yapmış.

Reboot filmler genellikle burun kıvrılarak bir kenara atılıyor; iyi çıkan işler olsa da (mesela Mad Max: Fury Road) çoğu seleflerini mumla aratıyor (mesela yukarıda bahsettiğimiz Fantastic Four). Yeni Matrix'ler nasıl olacak, daha çok zaman var ama göreceğiz.

Peki siz ne diyorsunuz bu işe?

Peki siz ne diyorsunuz bu işe?

Mavi hapı alıp eski seriyle mi yetinmeli, yoksa kırmızı hapı alıp heyecanla yeniden çekilecek Matrix'leri mi beklemeli?

🔵🔴

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
174
61
24
23
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

sadece turkiyede degil, global olarak bir vasatlasma sozkonusu. sanatsal uretkenlikde dususde, 90lardaki 2000lerin basindaki gibi orjinal konulu filmler gelm... Devamını Gör

Tuna Serdar

Bu adam 7/24 yorum yazsın bende okuyayım.

Tolga Cura

Star Wars gibi hayal kırıklığı olacak bu da. Kaç defa izlediğimi bilmediğim bir film The Matrix. İkinci ve üçüncü filmler bile ilk filmin yanında zayıf kalır... Devamını Gör

unknown

Çizik CD'yi kolonyayla silip VCD'de tekrar tekrar izlediğim yılları hatırladım, efkâr bastı