Görüş Bildir
Haberler
O Ses Türkiye Ayça İdil Günel Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ayça İdil Günel O Ses Türkiye’de Kimi Seçti?

O Ses Türkiye Ayça İdil Günel Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ayça İdil Günel O Ses Türkiye’de Kimi Seçti?

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonu ile ekranlarda yer aldı. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç ve Murat Boz’un yaptığı O Ses Türkiye’de ilk tur elemeleri başladı. Dün yayınlanan programda en dikkat çeken isim ise sesi ve yorumu ile Ayça İdil Günel oldu. Programın takipçileri, ‘Ayça İdil Günel kimdir, kaç yaşındadır?’ sorusuna cevap arıyor. İşte O Ses Türkiye Ayça İdil Günel’in hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

O Ses Türkiye Başladı

O Ses Türkiye Başladı

Ekranların sevilen yarışma programlarında O Ses Türkiye yeni sezonu resmen başladı. İlk tur heyecanı yaşanan O Ses Türkiye’de yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Birbirinde güzel sesin katıldığı O Ses Türkiye, eğlenceli jüri üyeleri de dikkat çekti.

AYÇA İDİL GÜNEL KİMDİR?

Ayça İdil Günel, 23 yaşında. Aslen Tokatlı olan yarışmacı, doğma büyüme İstanbullu olduğunu söyledi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde matematik bölümünde okuyor.

Ayça İdil Günel, altıncı sınıfta iken öğretmeni tarafından keşfedildiğini ve bir yarışmaya katılıp birinci olduğunu söyledi. Bu olay ile birlikte müziğe ilgisi başlamış. Gitarla lisede tanışan yarışmacı, dans etmeyi, kitap okumayı ve edebiyatla ilgilenmeyi ve tiyatro yapmayı sevdiğini belirtti.

Yaramızda Kalsın adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı için dönen jüri üyelerinden Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk oldu. Bu iki jüri üyesinden Ayça İdil Günel'in tercihi Oğuzhan Koç

oldu.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın